Mardinli çocukların Bursa keyfi

Nusaybin Çocuk gelişim Merkezi’nde kişisel gelişimleri için rehabilitasyon programı uygulanan çocuklar, Cumhurbaşkanlığının gerçekleştirdiği proje kapsamında Bursa’ya gelerek stres attı.

Mardinli çocukların Bursa keyfi

Şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezen Mardinli mağdur çocuklar, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkanvekili Abdülkadir Karlık ile görüştü. Tarihi başkanlık binası eski meclis salonunda gerçekleşen görüşmede, mağdur çocukların Bursa izlenimleri gündeme geldi. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Mardinli çocuklara yönelik yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğe değindi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bu topraklarda yaşayan herkesin devleti olduğunu, Çanakkale’de Türk’ün yanında Kürt’ün de savaştığını ve şehit düştüğünü aynı dine mensup kardeş olduklarını vurgulayan Başkanvekili Karlık, “Bizler Peygamber Efendimizin ümmetiyiz. Türk’ü de Kürt’ü de Arap’ı da Çerkez’i de hepimiz biriz. İnşallah yaşadığımız bu zor günler çok yakında son bulacak. Hangi şartlarda olursak olalım; vatanımıza, milletimize, dinimize sahip çıkalım. Oyuna gelmeyelim” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X