Mardinliler Derneği’nde Turan yönetimi güven tazeledi

Bursa Mardinliler Derneği önceki gün yapılan 4. olağan genel kurulunda mevcut başkan ve yönetim kurulu güven tazeledi.

Mardinliler Derneği’nde Turan yönetimi güven tazeledi

Dernek binasında yoğun katılımla gerçekleştirilen genel kurul sonucunda Hasan Turan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu da belirlendi. Başkan Yardımcılığına Mehmet Fasih Burul, Genel Sekreterliğe Av. Sedat Gökdemir, Saymanlığa Mali Müşavir Mehmet Sadık Altun, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Eğitimci Münir Yaşayan, Av.Selçuk Arıkan ve Mimar Mehmet Nusret Arslan oy birliği ile seçildi. 

Başkan Hasan Turan, 2010 yılında kurulan Bursa Mardinliler Derneği’nin Bursa’da yaşayan Mardinliler arasında  dayanışmayı, yardımlaşmayı, sevgi ve saygıyı geliştirmeyı amaç edindiğini belirterek, “Bunun yanında yardıma muhtaç Mardinliler ile başarılı Mardinli öğrencilere yardımcı olmak, Mardin’in tanıtımı ve Mardin’in tarihi güzelliklerinin korunması için kamuoyu oluşturmak önemli çalışmalarımız arasında yer aldı ve alacak. Ayrıca kurum ve kuruluşlar ile işbirliği yaparak, Türkiye ve dünya çapında başarı gösteren Mardinlileri ödüllendirmek, bu başarıları için teşvik etmek ve destek vermek hedefimizdir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X