Market İşletmecisinden Asker Ve Polise Anlamlı Destek

Bursa’nın Karacabey ilçesinde market işleten Alper Karahan, terör olaylarına tepkisini göstermek amacıyla asker ve polise ücretsiz meşrubat veriyor.

Market İşletmecisinden Asker Ve Polise Anlamlı Destek

Bursa’nın Karacabey ilçesinde market işleten Alper Karahan, terör olaylarına tepkisini göstermek amacıyla asker ve polise ücretsiz meşrubat veriyor. Hüdavendigar Mahallesi boğaz yolu üzerinde bulunan marketin işletmecisi Alper Karahan, yaşanan terör saldırılarına tepkisini iş yerinin önünde bulunan meşrubat dolabına astığı “Polis ve askere içecekler ücretsizdir” ilanıyla gösterdi. Askere ve polise küçük bir vefa göstermek için bu tür bir projeyi hayata geçirdiğini belirten Karahan, “Günlerdir bu terör olayı ülkemizi sardı ve sarmaladı. Bende bir esnaf olarak böyle bir şeye kalkıştım. Askerlerimizin ve polisimizin aslında burada ücretsiz içecek almasına hiçbir ihtiyacı yok. Ama bende bir Türk vatandaşı olarak, vatanını ve milletini seven bir esnaf olarak, askerimize ve polisimize böyle bir günde katkımız olsun diye, bir ses getirsin bu tür bir eylemde bulundum. Ülkemizde askerimize ve polisimize sahip çıkalım anlamında bir tepki göstermek istedim. Benim gibi nice esnaf arkadaşlarımız bana bu şekilde destek vermelerini istiyorum” dedi. Karahan, ’’Aslen Ağrılıyım. Annem Kürt, babam Türk. Amcalarım ve ağabeylerim halen orada yaşamaktalar. Benim ağabeyim uzman çavuş, amcamın oğlu özel hareket polisi, yeğenim ise asker. Bu vatan hepimizin. Ağrılı olduğum halde Bursa Karacabey ilçesinde yaşıyorum. Ağrı’yla Bursa’nın arasında hiç bir fark yok. Ülkemizde hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde yaşamamız gerektiğini buradan belirtmek istiyorum. Terör olaylarının bitmesi için de tek çıkış yolumuz bu. Sosyal medyadan ve markete gelerek fiili ve sözlü olarak bana katkı da bulunmak isteyen herkese, beni yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimi sunuyorum’’ ifadesini bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X