Marmara Belediyeler Birliği’nden Hasan Taş’a ziyaret

Marmara Belediyeler Birliği’ni kabul eden Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, ilçeye yapılacak turizm, eğitim ve ekonomi projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Marmara Belediyeler Birliği’nden Hasan Taş’a ziyaret

Marmara Belediyeler Birliği Eğitim Komisyonu Sorumlusu Pınar Demirbaş ile Dış İlişkiler Görevlisi İskender Güneş, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş’ı makamında ziyaret etti.

Marmara Belediyeler Birliği üyesi olan Büyükorhan Belediyesi’nin ilçeye yapılması planlanan turizm, eğitim ve ekonomi projeler hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, 2015 yılında Büyükorhan’ın kalkınması için neler yapılabileceği de konuşuldu.

Ziyaret memnuniyetini dile getiren Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, “İlçemizin kalkınması için 2015 yılında yapılacak projeler üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Bu bağlamda bizleri ziyaret eden Marmara Belediyeler Birliği yetkilileriyle projeler üzerinde görüşme yaptık. İlçemizin eğitim, turizm ve ekonomi konusunda kalkınması için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X