Marmarabirlik 350 milyon lira ciro hedefliyor

Antalya’da yurt içi ve yurt dışındaki bayilere seslenen ve kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Marmarabirlik Başkanı Asa, üreticilere de yeni hedeflerine ulaşmak için birlik çağrısı yaptı.

Marmarabirlik 350 milyon lira ciro hedefliyor

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik) Başkanı Hidamet Asa, bu yıl satış rakamlarını en az yüzde 11 artırarak, 350 milyon lira ciroya ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

Marmarabirlik’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, birliğin yurt içi ve yurt dışı bayi toplantıları, Antalya’da gerçekleştirildi. Burada değerlendirmelerde bulunan Asa, birliğin öz kaynaklarını doğru yerde, doğru zamanda ve düzenli kullandıklarını belirtti. Birliğin, gücünü 32 bin ortağı ve 8 kooperatifinden aldığını, elde edilen başarının ekip ruhundan kaynaklandığını ifade eden Asa, geçen sene 36 bin 500 ton ürün satışı ve 314 milyon lira ciroya ulaştıklarını vurguladı.

BİRLİK OLURSAK BAŞARIRIZ

Hedeflerini her geçen yıl yükselttiklerinin altını çizen Asa, şunları kaydetti: ”2016 yılında hedefimiz, satış rakamlarımızı en az yüzde 11 artırarak 350 milyon lira ciroya ulaşmaktır. 2018 yılı hedefimiz ise 50 bin ton ürün satışı ve 500 milyon lira ciro” dedi. Ayrıca bu yıl sonunda ihracatı 6 bin tonlardan 6 bin 500 tonlara taşımayı hedeflediklerini kaydeden Asa, ”Birlik olursak hedeflerimize ulaşırız. Marmarabirlik olarak, bütün illerin yerel zincir marketlerinde var olmayı ve raftaki yerimizi artırmayı hedeflemekteyiz” ifadelerini kullandı.

BAYİLERİ DESTEKLEYECEĞİZ 

Hidamet Asa, bayilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, şunları kaydetti: ”Bayilerimizin yerel zincirlere yapacağı satışlar yakından izlenecek olup, satışlarımızda miktar bazında artış beklemekteyiz. Bunun yanında ürünlerimizin tüketiciye en hızlı ve en kolay şekilde ulaşmasını sağlamak amacıyla önümüzdeki yıllarda her ilde Marmarabirlik ürünlerinin sunulacağı franchising mağazalar açmayı planlamaktayız. Bu konuda bayilerimizden gelecek talep ve önerileri değerlendirerek, hızlı bir şekilde ilerlemek istiyoruz.”

ZEYTİNYAĞINDA DA SÖZ SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ

-Marmarabirlik’in ‘birlik olmak’ temalı yeni reklam filmi görücüye çıktı.

-Ramazan ayından önce televizyon kanallarında yayınlanmaya başlanacak.

-Gıda sektöründe de sıkıntılar var ama biz süreci başarı ile yönetiyoruz.

-Marmarabirlik gücünü 32 bin ortağı ve 8 kooperatifinden alıyor.

-Her ilde ürünlerimizi satan franchising mağazalar açmayı planlamaktayız.

-Sofralık zeytinde olduğu gibi zeytinyağında da söz sahibi olmak istiyoruz.

-Marmarabirlik’i bir dünya markası haline getirmek için çalışıyoruz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X