Marmarabirlik Akademi kuruldu

Hedeflerinin, sofralık zeytin sektöründeki bilgi birikimi ve deneyimlerini çalışanlarına, iş ortakları ve satış noktalarına aktarmak olduğunu belirten Hidamet Asa, sürekli gelişim ve öğrenmenin önemine dikkat çekti.

Marmarabirlik Akademi kuruldu

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik) Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, iş ortaklığı yaptıkları bayi ve perakende satış noktalarındaki çalışanların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Marmarabirlik Akademi’yi hayata geçirdiklerini bildirdi.

Asa, dün yaptığı açıklamada, sofralık zeytin sektöründe 60 yılı aşkın bir deneyime sahip olan birliğin, çalışanların eğitimine büyük önem verdiğini ifade etti. Bu kapsamda Marmarabirlik Akademi’yi hayata geçirdiklerini belirten Asa, şunları kaydetti: ‘Marmarabirlik çalışanlarıyla, sofralık zeytin ve zeytinyağı sektöründe pazarlama, satış ve dağıtım kanallarındaki iş ortağı çalışanlarının kişisel ve mesleki bilgi ve becerilerine katkı sağlamak, artırmak ve geliştirmek için Marmarabirlik Akademi kurulmuştur” dedi.

YAŞAM BOYU ÖĞRENME

Hedeflerinin, sofralık zeytin sektöründeki bilgi birikimi ve deneyimlerini başta çalışanları olmak üzere, iş ortaklarının çalışanlarına ve satış noktalarındaki personele aktarmak olduğunu dile getiren Asa şunları kaydetti: ”Marmarabirlik, sofralık zeytin ve zeytinyağı sektöründe, öncü olmanın ve liderliği sürdürmenin, sürekli gelişim ve öğrenmeyle mümkün olduğuna inanmaktadır. Bu bilinçle yol alan Marmarabirlik, akademisiyle bir yandan sürekli öğrenen bir organizasyonu diğer yandan da yaşam boyu öğrenme kurum kültürünü oluşturmaktadır.’

SERTİFİKA VERİLECEK

Marmarabirlik Akademi web sitesinin hazırlık çalışmalarının sürdüğünü belirten Hidamet Asa, önümüzdeki süreçte projenin tamamlanmasıyla birlikte eğitim programlarının başlayacağını açıkladı. Asa, eğitim programları kapsamında ise tüm çalışanlara kişisel gelişimden mesleki ve teknik eğitime kadar çeşitli konularda eğitimler sunulacağını kaydetti. Katılımcılara program sonunda Marmarabirlik Akademi sertifikası verileceğinin altını çizen Asa, ”Eğitimlerin tüm katılımcıların gelişimine büyük katkı sağlayacağı inancıyla Marmarabirlik Akademi’nin sektörümüz ve çalışanlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Asa, Marmarabirlik Akademi’ye www.marmarabirlikakademi.com adlı adresten ulaşılabileceğini de sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X