Marmarabirlik de sosyal kart sisteminde

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden BURFAŞ ile Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik) arasında gerçekleştirilen protokolle, Marmarabirlik çalışanları ve ortakları da BURFAŞ’ın sosyal tesislerinde ‘Sosyal Kart’ imkanla

Marmarabirlik de sosyal kart sisteminde

Merinos’taki Gölpark Tesisleri’nde bir araya gelen BURFAŞ yetkilileri ile Marmarabirlik üyeleri, sosyal kart uygulamasına imza attı. BURFAŞ Genel Müdürü Muhammed Gümüşsoy ile Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa tarafından imzalanan protokol sayesinde, Marmarabirlik üyeleri de sosyal tesislerde sosyal kartın sunduğu imkanlardan faydalanma şansını yakaladı.

BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, yapılan sözleşmeyle birlikte Marmarabirlik’in 600 çalışanı ile 15 bin ortağının sosyal tesislerden indirimli olarak yararlanacağını söyledi. Bursa’nın farklı yerlerinde 32 tesisle hizmet verdiklerini, 2017 sonuna kadar şube sayısını tamamlamak istediklerini ifade eden Gümüşsoy, “Hedefimiz, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla halkımızla buluşturmak. Piyasada denge unsuruyuz. Üst kalitenin bir altında, alt kalitenin de bir üstünde hizmet veriyoruz. Yaptığımız yatırımlarla birlikte esnafın da vizyonunu açtık. 30-40 yıllık esnaflar, çatal bıçak takımından servise kadar standartları yakalamaya, daha iyi hizmet vermeye başladı. Bunun için mutluyuz. Marmarabirlik mensuplarının da tesislerimizden yararlanacak olması sevindirici. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ise, dünyanın en büyük zeytin kuruluşu olduklarını hatırlattı. Atılan imzalarla çalışanlar ve ortaklar açısından farklı bambaşka avantajların doğacağını vurgulayan Asa, “Başka projelerin de geliştirilmesi adına bu bir başlangıçtır. Ortaklarımız açısından sevindirici gelişmedir. İşbirliğimiz devam edecek. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, sembolik olarak MARMARABİRLİK Başkanı Hidamet Asa’ya sosyal kartını teslim etti. Gümüşsoy, sosyal kartın yeni hizmete alınan mobil versiyonunu da Marmarabirlik üyelerine tanıttı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X