Marmarabirlik hız kesmiyor

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Marmarabirlik’in her geçen gün büyüyen, yatırım yapan, daha çok ürün alan ve daha çok ürün satan bir kurum haline geldiğini söyledi.

Marmarabirlik hız kesmiyor

ÖMER BİLİK

 

Marmarabirlik Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Mali Kongresi yapıldı. Kongrede birlik beraberlik mesajları verildi. Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız, “Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe hem sizler hem de kooperatifimiz her zaman kazançlı çıkacaktır. Birçok yeni projelere imza atacağız. Bunun en önemli örneği de yeni yapılan Yörükali’deki zeytin depolama tesisimizdir. Birlik ve beraberlik içerisinde Mudanya kooperatifi olarak aşamayacağımız engel yoktur” diye konuştu.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa da, “Marmarabirlik’in Mudanya Kooperatifi’ne 40 yıl sonra yaptığı ilk yatırım olan 7 bin ton kapasiteli modern depolama tesisleri inşaatımız tamamlanmak üzeredir. Bundan böyle Mudanya Kooperatifi’nin kalite standartları artırılarak, ürünlerin daha iyi koşullarda depolanması sağlanacaktır” dedi. 

Marmarabirlik’in yatırımlarına son hızıyla devam ettiğini belirten Asa, 2010 yılından bu yana başta entegre tesisler olmak üzere kooperatiflere depolama tesisi ve idari bina yatırımlarıyla birlikte toplamda 42 milyon TL yatırım yapıldığını anlattı. Asa, Marmarabirlik’in her geçen yıl büyüyen, yatırım yapan, daha çok ürün alan ve daha çok ürün satan, ortaklarının ürün bedellerini kredi kullanmadan ödeyen, önümüzdeki yıllarda kar payı dağıtmayı hedefleyen bir kurum haline geldiğini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X