Marmarabirlik’e MHP’den ‘Milli duruş’ teşekkürü

Marmarabirlik tarafından geçtiğimiz hafta stoklarında bulunan ürünün satış fiyatına zam yapılmayacağına dair açıklamanın etkileri devam ediyor. 

Marmarabirlik’e MHP’den ‘Milli duruş’ teşekkürü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mudanya İlçe Başkanı Selçuk Yılmaz ve ekibi, Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa’yı makamında ziyaret ederek, gösterilen milli duruş nedeniyle teşekkür etti. Selçuk Yılmaz, “Marmarabirlik’in almış olduğu kararı kutluyor ve yanlarında olduğumuzu belirtmek üzere bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiği bugünlerde stoklarda bulunan olgunlaşmış ürüne zam yapmama kararı ülke ekonomisi adına önemli bir duruştur. Mehmetçiğin tükettiği zeytin ve zeytinyağının da Marmarabirlik markalı olmasından gurur duyuyoruz” dedi.

ZİRAİ İLAÇ MÜJDESİ

Hidamet Asa da,  “Milli duruşumuzun ardından, üreticilerimizin önemli girdi kalemlerinden ‘bakırlı göztaşı bordo bulamacı’ olarak bilinen zirai mücadele ilaçlarının fahiş fiyatlarla satıldığını öğrendik. Bunun üzerine hızlı bir çalışma başlatılarak, üreticimizin mağdur olmaması için toplu bir zirai ilaç alımı yaptık. İlave kazanç koymadan üretici ortaklarımıza piyasa koşullarından çok düşük fiyatlarda maliyetine satış yapılmaya başladık” diye konuştu. Asa, bu desteğin, gerek ürün alımında gerekse gübre ve zirai ilaç dağıtımında Marmarabirlik’in üreticinin sigortası olduğunu gösterdiğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X