Marmarabirlik’ten ‘Pepe’li zeytin

Marmarabirlik, besin değeri yüksek olan zeytini çocuklara sevdirmek için, Pepe temalı ürün çeşitleriyle raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Marmarabirlik’ten ‘Pepe’li zeytin

Dünyanın en büyük zeytin üreticisi Marmarabirlik, her derde deva zeytin ve türevlerini çocuklara sevdirmek amacıyla yeni bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. Marmarabirlik, çocukların kemik ve diş gelişimine büyük katkı sağlayan zeytini, çizgi film kahramanı Pepe temalı yeni ambalajıyla aynı zamanda eğlenceli hale getirecek. Bir hafta içinde market raflarında yer almaya başlayacak Pepe temalı ürünler, mart ayı sonuna kadar tüm ulusal ve yerel market zincirlerinde tüketiciyle buluşacak.

ÇOK SAĞLIKLI BİR ÜRÜN

 

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, yüksek besin değerine sahip olan zeytinin, özellikle içerdiği D vitamini ile çocukların kemik ve diş gelişimine büyük katkı sağladığına işaret etti. Yapılan araştırmalara göre, zeytinin faydalarının saymakla bitmeyeceğini ifade eden Asa, virüs, bakteri ve mantarlara karşı koruyucu olması nedeniyle de çocukların bağışıklık sistemini korumada önemli bir besin maddesi olduğunu vurguladı.

GEREKTİĞİ KADAR TÜKETİLMİYOR

Hidamet Asa, zeytinin besin değer zincirindeki önemine ve Türkiye’deki yüksek üretim kapasitesine rağmen çocuklar ve gençler arasında gerektiği kadar tüketilmediğine dikkat çekerek, şunları kaydetti: “Bu doğrultuda yaklaşık bir yıl önce kreşler, anasınıfları ve ilköğretim çağındaki çocuklara yönelik çalışmaların ardından, çocukların doğal yöntemlerle üretilen ürünlerimizi tüketmeleri için çizgi film kahramanı Pepe temalı ürün çeşitleri hazırladık. Aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi de olan bu çalışmayla çocuklarımıza zeytini sevdirmeyi hedefliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, doğal ve sağlıklı koşullarda üretim yapan Marmarabirlik ürünlerini tükettikçe zeytin ve türevlerini seveceklerine inanıyoruz.”

23 NİSAN İÇİN GÜZEL BİR HEDİYE

Pepe ambalajlı ürünlerin bir hafta içinde raflarda olacağını dile getiren Hidamet Asa, “Mart ayı sonuna kadar da tüm ulusal ve yerel market zincirlerinde yer almayı planlıyoruz. Pepe temalı ürünlerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarımıza güzel bir hediye olacağı için özel şirketler, belediyeler ve kamu kuruluşlarından da büyük talep geleceğini ümit ediyoruz” dedi. Çocuk teması, Marmarabirlik markalı az tuzlu siyah ve havuç dolgulu yeşil zeytin ile zeytin ezmesi ve sızma zeytinyağında uygulanacak. Ürünler ayrı ayrı satışa sunulacağı gibi, siyah ve yeşil zeytin ile zeytin ezmesinin bir arada olduğu 3’lü setler halinde de raflarda yerini alacak.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X