Mart yeniden aday

Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin 16-17 Ocak’ta yapılacak Olağan Kongresi öncesi, mevcut başkan İbrahim Mart, Çağdaş Mühendisler Grubu adına adaylığını açıkladı.

Mart yeniden aday

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) yerleşkesinde düzenlediği adaylık toplantısında konuşan İbrahim Mart, mesleki konular ve ülkenin durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, yeni dönem hedeflerini paylaştı. Mart, “İddialıyız, heyecanlıyız, yeniden göreve hazırız” dedi.

ÇİZGİMİZİ KORUYACAĞIZ

Yeni dönemde, bir yandan mesleki onurlarını ve örgütlerini koruyacaklarını, diğer yandan da üreten, kalkınan, sanayileşen, demokratikleşen, insanca, hakça bir yaşam ve barışın egemen olduğu bir Türkiye için, mücadele edeceklerinin altını çizen Mart, “Bizler, bilimi ve teknolojiyi halkımızın hizmetine sunmaya, sorunlarımızın üstesinden gelmek için ihtiyaç duyduğumuz umut ve inanç ortamının yaratılmasına, MMO örgütlülüğünün gelişmesine ve güçlenmesine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Yaptıklarımızın, yapacaklarımızın teminatı olarak 15. dönem  MMO Bursa Şube yönetimine yeniden talibiz ve bu zorlu göreve hazırız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X