Martin tamam sıra Betis’te

Fransız orta saha oyuncusuyla anlaşma sağlandı… Yarın İspanya’da bonservis pazarlığı yapılabilir…

Martin tamam sıra Betis’te

Real Betis, Jonas Martin için 1.5 milyon Euro istedi… Kiralama bedeli olarak da 200 bin civarı bir rakam konuşuluyor… Yeşil beyazlı yetkililerin, Sevilla’ya gitme planı yaptığı öğrenildi.

Transferde arayışlarını sürdüren Bursaspor, Teknik Direktör Paul Le Guen’in istediği Jonas Martin’le anlaştı, sıra kulübü Real Betis’i ikna etmeye geldi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu önce kiralamak isteyen ancak bonservisi konusunda da İspanyol kulübünden görüş alan yeşil beyazlı kurmayların, pazarlık için bu hafta Sevilla’ya gitmesi gündemde.

SATIŞ OPSİYONLU KİRALIK OLABİLİR

Betis’in bonservisine 1.5 milyon Euro, kiralama bedeli olarak da 200 bin Euro istediği Martin’le ilgili öncelik tapusuyla Bursaspor’a kazandırabilmek… Yeşil beyazlı yönetimin, Martin’in bonservisi için Real Betis’e 500 bin Euro, kiralık olarak da 100 bin Euro önerdiği öğrenildi… Martin’le anlaşan Bursaspor’un, en kötü ihtimalle satın alma opsiyonlu olarak kiralama yöntemine başvurması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X