Masa Tenisi’nde süre uzadı… 1 Temmuz’a kadar faaliyet yok…

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu’nun telekonferans yoluyla yapmış olduğu son toplantıda; koronavirüs nedeniyle 1 Haziran 2020 tarihine kadar olan erteleme kararı, bir kez daha uzatarak 1 Temmuz 2020 tarihine kadar faaliyetlerin ertelenmesine karar verilmiştir

Masa Tenisi’nde süre uzadı… 1 Temmuz’a kadar faaliyet yok…

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu’nun telekonferans yoluyla yapmış olduğu son toplantıda; koronavirüs nedeniyle 1 Haziran 2020 tarihine kadar olan erteleme kararı, bir kez daha uzatarak 1 Temmuz 2020 tarihine kadar faaliyetlerin ertelenmesine karar verilmiştir…

Ayrıca Yönetim Kurulu lig müsabakalarının yapılıp yapılmaması hususunda kulüplerimizin görüşlerinin alınmasına karar verdi.

2019-2020 sezonu lig müsabakalarının oynanıp oynanmaması hususunda kulüplerimizin resmi imzalı mühürlü görüşlerini 15 Haziran 2020 tarihine kadar Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’na bildirmeleri gerekmektedir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X