Masada fark yaratıyor

Melek Hu’nun Türkiye’ye ilk kez tek kadınlarda Avrupa şampiyonluğu getirmesinin ardından Büyükşehir Belediyesporlu bir başka sporcu Simay Kulakçeken de Dünya Gençler Ferdi Masa Tenisi Şampiyonası’nda ülkemiz adına ilk kez mücadele etmeye hak kazanması sev

Masada fark yaratıyor

Büyükşehir Belediyespor, masatenisinde ülke sporuna damga vurmaya devam ediyor. Ülkemize ilk kez tek kadınlarda Avrupa şampiyonluğu getiren Melek Hu’nun ardından, Bursa ekibine bir sevindirici haber daha geldi. Türkiye ilk kez Dünya Gençler Ferdi Masa Tenisi Şampiyonası’nda genç kadınlardabir başka Büyükşehir Belediyesporlu Simay Kulakçeken ile temsil edilecek. Katıldığı turnuvalarda topladığı puanlarla dünya sıralamasında 94. sırasına yükselen Simay Kulakçeken, bu kategoride ilk kez ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

BENİM İÇİN BÜYÜK ONUR

Böylesine önemli bir başarının kendisi için büyük onur olduğunu ifade eden genç sporcu, “Üzerimde emeği geçen tüm antrenörlerime teşekkür ediyorum. Bana sürekli olarak destek olan Büyükşehir Belediyespor yönetim kuruluna da minnettarım” ifadelerini kullandı. 1-7 Aralık tarihleri arasında Güney Afrika’nın Cape Town şehrinde yapılacak olan Dünya Gençler Ferdi Masta Tenisi Şampiyonası’nda Simay Kulakçeken milli formayla madalya için mücadele verecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X