Maşallah size

Topla oynamada, şut atmada, pozisyona girmede ligin en gerisinde yer alan Bursaspor, kırmızı kart görmede ise lider durumda bulunuyor

Maşallah size

Sıradan bir takım hüviyetine bürünen yeşil beyazlılarda eksik kalmak artık gelenek haline geldi. Şuana kadar 6 kırmızı kartla karşı karşıya kalan Timsah, lig sonuncusu Gaziantep’le aynı kaderi yaşıyor.

21 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıda topladığı puanların verdiği rahatlıkla orta sıralarda yer alan Bursaspor’un bu süreçte kırmızı kartlarla başı fena halde derde girdi. Yeşil beyazlı takım şuana kadar tam 6 kırmızı kartla karşı karşıya kaldı. Topla oynamada, şut atmada, pozisyona girmede ligin en gerisinde yer alan Timsah’ı bu rakam, Gaziantepspor’la birlikte Süper Lig’de en çok kırmızı kart gören takım konumuna getirdi. Bursaspor’da ilk devredeki Kayserispor ve Kasımpaşaspor maçlarında İsmail Konuk, Gaziantepspor randevusunda ise Erdem Özgenç atılmıştı.

JOHN’DA KUPADA ATILDI

Beşiktaş’la Vodafone Arena’da oynanan maçta Sercan Yıldırım yedek kulübesinden saha dışına gönderilirken, Fenerbahçe önünde Boban Jovic ve son olarak Kayserispor sınavında Deniz Yılmaz takımını eksik bırakmıştı. Bursaspor’da Aydınspor’la oynanan kupa maçında ise Joshua John kırmızı kart görmüştü. Bu sezon birçok oyuncusu sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Bursaspor’da kırmızı kartlar da kadronun bir türlü tam olarak oturmamasında etken bir rol oynadı.

BAŞAKŞEHİR 2 KEZ

Bursaspor’da birlikte ligde son sırada yer alan Gaziantepspor’da 6 kırmızı kart gördü. Bu iki ekibi, Rıza Çalımbay’la müthiş bir çıkış yakalayan ve ligde 5.sıraya yerleşen Antalyaspor 5 kırmızı kartla takip etti. Ligde lider durumda bulunan Beşiktaş’ta sadece Konyaspor maçında Necip oyundan atılırken, Başakşehir’de Emre Belözoğlu ve Ferhat Öztorun kırmızı kart gören isimler oldu. Galatasaray’da bu cezayı yaşayan tek isim Hakan Balta olurken, Fenerbahçe’de Mehmet Topal ve Kjaer bu tabloyla karşı karşıya geldi.

ERDEM HAKSIZ ATILMIŞTI

Kardemir Karabükspor’da 4 kırmızıyla ligin hırçın ekiplerinden biri olurken, Trabzonspor, Kayserispor, Alanyaspor, Çaykur Rizespor, Adanaspor bu süreci 3 kırmızı kartla geçiştirdi. Konyaspor, Osmanlıspor, AKhisar Belediyespor, Kasımpaşaspor ve Gençlerbirliği ise 2 kırmızı kart gördü. Diğer takımlara oranla ciddi anlamda kırmızı kart sorunuyla karşı karşıya kalan Timsah’ta sadece Erdem Özgenç, Gaziantepspor maçında hakem Tolga Özkalfa tarafından haksız bir şekilde oyundan atılmış ve tepki çekmişti.

KIRMIZI KART TABLOSU

6 KIRMIZI KART: Bursaspor, Gaziantespor

5 KIRMIZI KART: Antalyaspor

4 KIRMIZI KART: Kardemir Karabükspor

3 KIRMIZI KART: Trabzonspor, Kayserispor, Alanyaspor, Çaykur Rizespor, Adanaspor

2 KIRMIZI KART: Konyaspor, Osmanlıspor, Akhisar Belediyespor, Kasımpaşaspor Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Başakşehir

1 KIRMIZI KART: Beşiktaş, Galatasaray

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X