Masatenisinde marka olacağız

Yıldız ve Genç Milli Takım kampını ziyaret eden Federasyon Başkanı Kerim Koç, iddialı konuştu. Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği BUSKİ Masa Tenisi Salonu’nda ay yıldızlı sporcularla biraraya gelen Başkan Koç, ‘Bursa’dan başlayarak bu sporu tüm Türki

Masatenisinde marka olacağız

TOLGA ÖZTAŞ

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, en büyük hedeflerinin masa tenisini önce Türkiye’de ardından da Dünya’da bir marka haline getirmek olduğunu söyledi… Bursa’da devam Yıldız ve Genç Milli Takım kampını yönetim kurulu üyeleri Orhan Güney ve Tahsin Ergül’le birlikte ziyaret eden Başkan Koç, 2 Şubat’a kadar devam edecek çalışmalarla ilgili antrenörler Babür Üstündağ, Recep Bezenmiş, Hakan Dinç, Halil Adak, Gülin Sualp ve Canan Bastık’tan bilgi aldı. 

ALTEPE BÜYÜK ŞANS

Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsisi yapılan Masa Tenisi Federasyonu’nun da yenilenmesine katkı sağladığı BUSKİ Masa Tenisi Salonu’nu beğenen Koç, ‘Adana, Antalya, Sakarya ve Bursa’da çeşitli kategorilerde Milli kamplar yapılıyor. Biz de bu kampları yerinde inceleyerek çalışmaları görme şansını buluyoruz. Bursa bir çok açıdan spor şehri. Belediye Başkanımız Recep Altepe sporu çok fazla destekliyor. Yeni yapılan BUSKİ Masa Tenesi Salonu gerçekten çok güzel. Biz de bu salona gerekli ilgiyi göstererek gelişmesini sağlayacağız’ dedi

TAKIM SAYISI ARTMALI 

15-19 Şubat’ta düzenlenecek Yıldızlar Fransa Açık Turnuvası’na hazırlanan gençlere moral veren Başkan Kerim Koç, ‘Şu anda liglerimizde Bursa’yı temsil eden 3 tane kulübümüz bulunuyor. Bu sayı bence çok az ama bir çok ilde henüz tek bir tane bir takım bile yok. O yüzden önceliğimizi Bursa’ya vererek yeni takımlar olsun istiyoruz. Gerekli çalışmaları yaparak gençler masa tenisi sporuna kazandırmaya çalışıyoruz. İnşallah öncelikle Bursa’dan başlayarak masa tenisi sporunu tüm Türkiye’ye yaygınlaştıracağız’ diye konuştu.

MİLLİLERE YEMEK MORALİ

Çalışmalarını Bursa’da sürdüren Yıldız ve Genç Milli Takım’a önceki akşam Mihraplı Restaurant’ta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yemek verildi. Organizasyona Büyükşehir Belediyespor As Başkanı İlhan Satık, Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Güney, Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Branşı Şube Sorumlusu Fehim Ferik ve Tenil İl Temsilcisi Cemil Ünlü de katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X