MasterChef Murat gözaltına mı alındı?

MasterChef yarışmasından diskalifiye edilen Murat Özdemir gözaltına mı alındı? MasterChef Murat, sosyal medya hesabından götürüldüğü karakol önünde paylaşım yaptı.

MasterChef Murat gözaltına mı alındı?

MasterChef yarışmasından diskalifiye edilmesiyle gündeme oturan ve sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlar ile adından söz ettiren Murat Özdemir gözaltına alındığını iddia etti.

Murat Özdemir’in ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

KARAKOL ÖNÜNDEN YAYIN YAPTI

MasterChef Murat polis aracından ve karakol önünden yayın yaptı. Murat Özdemir o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Karakol önünden sosyal medyada yayın yapan Özdemir’den kamerayı kapatması istendi.
 

murat 1

MASTERCHEF MURAT KİMDİR?

Masterchef yarışmacısı Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor. Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu. MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X