MasterChef Türkiye’den elenen Ebru’nun sözleri şoke etti

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye’ye kimin veda ettiği belli oldu. MasterChef Türkiye’den elenen Ebrru’un son sözleri ise şoke etti! İşte MasterChef’te yaşanan heyecan dolu anlar…

MasterChef Türkiye’den elenen Ebru’nun sözleri şoke etti

MasterChef Türkiye’nin 6 Aralık’ta yayımlanan yeni bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. Peki, MasterChef’te kim elendi? Ebru mu, Eray mı? İşte detaylar!

6 Aralık MasterChef Türkiye’de Ebru Has elendi!

Mehmet şefin, Ebru Has’ın tabağındaki eksiklerini söyledikten sonra duygu dolu anlar yaşandı.

Elenen Ebru Has için Eray bakın neler söyledi?

Ne kadar birbirimizi kırsak da, ne kadar tartışsak da, Ebru benim sevdiğim arkadaşlarımdan bir tanesi. Gerçekten üzüldüm. Diyecek çok da birşey yok. Başarılar dilerim dedi.

Şefler ise Ebru’nun çok güzel mücadele ettiğini söyledi.

İşte Ebru Has’ın son sözleri!

Gözyaşlarına boğulan Ebru Has konuşmada güçlük çekti.

“Şuan tek üzüldüğüm…”

Elenen isim Ebru, “Çok zorluklar çekerek bu yarışmaya geldim. Bana başaramazsın dediler. Ailem arkamda durdu ve bana inandı. Benden o kadar eminler ki. Şuan tek üzüldüğüm aileme şampiyonluğu götürememek oldu. bir kadının başarısını göstermek istedim. Bir işin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Benim için çok değerlisiniz” ifadelerini kullandı.

“Bana baba ve ağabey oldunuz”

Ebru Has, “Çok değerli bu. sizleri kazandım. Sizleri asla unutmayacağım” sözlerini kullanarak gözyaşları içinde yarışmaya veda etti.

MasterChef ifşacısı da açıklamıştı

Öte yandan elenen ismin Ebru olacağını MasterChef ifşacısı açıklamıştı.

MasterChef Ebru Has kimdir?  

Aslen Bolulu olan Ebru Has, 28 yaşında. Voleybol geçmişi olan ve şu anda aşçılık yapan Ebru aynı zamanda pilates eğitmenliğini de yapmayı sürdürüyor. Balıkesir’den yarışmaya katıldı. Kanser tedavisi gören ve bunu atlatmayı başaran MasterChef Ebru, bu hafta eleme adayı olarak potaya girdi.

Ebru Has’ın Instagram adresinde 59 binden fazla takipçisi bulunmaktadır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X