MasterChef yarışmasının birincisi belli oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen MasterChef yarışmasının birincisi belli oldu

MasterChef yarışmasının birincisi belli oldu

TV8’de ekranlara gelen ve ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef’in şampiyonu belli oldu.

MASTERCHEF YARIŞMASININ BİRİNCİSİ UĞUR KARDAŞ OLDU

Kerem ile Uğur’un kıyasıya bir mücadeleye girdiği gecede 100 bin TL’lik büyük ödülün sahibinin kim olacağı merakla bekleniyordu. Final bölümünün yayınlanmasının ardından MasterChef yarışmasının birincisi Uğur Kardaş oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE NEDİR?

14 MasterChef adayının kıyasıya rekabet ettiği programda profesyonel şefler; Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu yer alacak. Bu üç isim programda hem jüri üyesi hem de sunucu olarak görev alıyor. Dünyada birçok televizyon kanalında prime time kuşağında yayınlanan ve iyi reyting alan yemek programı MasterChef’in kadrosunda 14 yarışmacı yer alacak. Yapımcılığını, TV8’in gündüz kuşağında yayınlanan ‘Gerçeğin Peşinde’, ‘Yemekteyiz’ ve ‘Survivor Panorama’ gibi birçok programı çeken Bloom Medya ve Uygar Ataş üstleniyor.

UĞUR KARDAŞ KİMDİR ?

MasterChef Uğur, 1996 yılında Çanakkale’de dünyaya geldi. Temel eğitimini Çanakkale’de tamamlamasının ardından Akdeniz Üniversitesi’nde üniversite eğitimini gerçekleştiren Uğur Kardaş, bir dönem memleketi Çanakkale’de ‘Uğur Chef’in Mutfağı’ adı altında mekan girişiminde bulunmuştur. Ancak daha sonra kariyerini farklı restoranlarda ilerletmek istediği için Türkiye’nin en ünlü steak restoranlarından birinde Executive Chef görevinde bulunmuştur. Türk ve yabancı ülkelerin mutfağına ilgi duyan Masterchef Uğur, aynı zamanda motosiklet tutkusuna sahiptir.

KEREM GİRİTLİOĞLU KİMDİR?

MasterChef Türkiye’nin hem izleyiciler hem de yarışmacılar tarafından sevilen isimlerinden olan Kerem’in kim olduğu internette sıkça araştırıldı. MasterChef Kerem 25 yaşında ve aşçılık mezunu. Türkiye’nin en iyi aşçılarından birisi olmak isteyen Kerem, iddialı olduğunu her fırsatta belirtti. Kerem yurtdışında aşçılık eğitimi aldı. 2015-2016 yıllarında Le Cordon Bleu Australia-Sydney aşçılık okulundan sertifika almış olup Türkiye’de birçok restoran ve otelde görev aldı. Farklı ve iddialı tarifleriyle de bunu destekleyen Kerem, değişik sunumlarıyla da hem jüriden hem de izleyiciden tam puan aldı. Kendisini sözünde duran ve kimseden korkmayan biri olarak tanınan Kerem, söyleyeceklerini hiç gizlemiyor ve direkt olarak söylüyor.


 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X