MasterChef’te ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye’nin 8 Aralık Salı akşamı ekrana gelen 117. son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef’te son 6’ya kalan Sefa, Barbaros, Serhat, Emir, Özgül ve Eray ödülün sahibi olmak için kıran kırana mücadele etti. Yarışmacılar, tüm hünerlerini ödül oyununda sergilerken, şeflerin kendilerinden istedikleri tatlı çeşitlerini hazırlamak için yarıştı. Peki MasterChef’te ödül oyununu kim kazandı? Hangi yarışmacı para ödülünü aldı?

MasterChef’te ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef’in 117. son bölümünde yarışmacılar hem jürilik yaptı hem de yarıştı. Bir yarışmacı kurada çıkan tatlıyı yaparken diğer beş yarışmacı onu değerlendirip puan verdi. Altı tane klasik tatlının yapılacağı gecede ödülü kazanan da belli oldu.

odulu-kim-kazandi7361096155fcf924a26fd8

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye yeni bölümde yarışmacılar için ödül oyunu için tezgahlarının başına geçti. Yarışmacılar ilk olarak kura çektiler. Yarışmacıların kura çekimi sonrasında yapacakları tatlılar belli oldu.

Yarışmacıların yapacağı tatlılar belli olduktan sonra şefler, yapılış sırasının zorluğa göre olduğunu söylediler. Buna göre ilk olarak çikotalalı sufle yapacak olan Özgül başladı. Özgül’ün çikotalalı sufle yapması için 40 dakika süresi vardı.

Süre sonunda yaptığı sufleyi arkadaşına ikram eden Özgül, beş yarışmacıdan 14 puan aldı.

b12

Oyun sonunda ise yaptığı tatlıyla diğer yarışmacılardan en yüksek puan alan isim Barbaros oldu. Böylece Barbaros 25 bin TL’lik para ödülünün sahibi oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X