MasterChef’te olay itiraf! ‘Onu her yerden engelledim!’

‘MasterChef Türkiye’nin 26 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan bölümüne konuk olan eski yarışmacılardan Eda Karabulut Nayır’dan çarpıcı açıklamalar geldi.

MasterChef’te olay itiraf! ‘Onu her yerden engelledim!’

Final haftası heyecanı yaşanan ‘MasterChef Türkiye’de son 4’e kalan Alican, Güzide, Ekin ve Cemre’ye, eski yarışmacılar stüdyoya gelerek destek vermeye devam ediyor.
 

Fenomen programda yıldızının bir türlü barışmadığı eski yarışmacı hakkında konuşan Eda, “Onu her yerden engelledim” itirafında bulundu.

Yarışmada kaldığı süre boyunca sert tartışmalara giren Eda, kendisi gibi elenen isimlerden olan Orhan Eren’in “Sen Nalan’la kavgalısın değil mi?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

MasterChef Eda, “Kavgalı değilim ama o olaydan sonra, yalanlarından sonra, saçmalamasından sonra ve yaptığı röportajdan sonra nasıl bir karakterde olduğunu belli etti. Benim asla görüşebileceğim ve konuşabileceğim bir insan olmadığını kanaat getirdim ve onu her yerden engelledim. Ben engelledim, ben sildim, görüşmeyi de asla düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

“Görüşmediğim sadece Nalan değil, görüşmediğim başka arkadaşlar da var. Benim duruşum nettir. Çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda hareket eden bir insan olmadığım için hiç işim olmaz, kimseye de minnet etmem.”

Nalan Toprak, söz konusu röportajında, “Biz Eda ile birbirimize söz verdik ve ben sözümün arkasında durdum. Ama Eda Hanım artık ne yaptı, arkadaşlarına mı kıyamadı, yoksa bana yamuk yapmak için mi yaptı bilmiyorum. ‘Sen beni yazdın, ben de sana güvenmedim ve bunu yaptım’ diyor şu an” ifadelerini kullanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X