MATSO’dan “Ekonomik Rapor” Kitapçığı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından, Manavgat’ın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısını objektif bir şekilde ele alarak yapılan çalışma…

MATSO’dan “Ekonomik Rapor” Kitapçığı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından, Manavgat’ın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısını objektif bir şekilde ele alarak yapılan çalışmalara yön verme ve geleceğin sağlam temeller üzerinde kurulmasında kılavuz ve yol gösterici niteliği taşıyan “Ekonomik Rapor 2014” kitapçığı çıkarıldı. Kitapçık, Oda üyeleri ve yatırımcıların hizmetine sunuldu. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, “Ekonomik Rapor 2014” kitapçığında Manavgat’ın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısının ele alındığını belirterek ilçeye yatırım yapmak isteyenler içinde kılavuz ve yol gösterici niteliği taşıdığını söyledi. Başkan Boztaş, “Üniversitelerde görev yapan profesörler tarafından hazırlanan Ekonomik Rapor’un mevcut durumları ortaya koymada, yapılan çalışmalara yön vermede ve geleceği sağlam temeller üzerinde şekillendirmede önemli bir işlevi yerine getirebilecek. Analitik değerlendirmelerle ilçedeki gelişmeler ve beklentiler üzerine kurgulamak ve bundan hareketle geleceği biçimlendirmede önemli olacak” dedi. SONUÇ YERİNE GELECEĞİN ÖNGÖRÜSÜ Ekonomik Rapor’da Manavgat ilçesi için vizyon ve misyon tanımlamaları yapılarak, temel değerler ve kalite politikasını da içeren bir biçimde hazırlandığını vurgulayan Başkan Boztaş, “Ekonomik Rapor’un Manavgat ilçesi için vizyon ve misyon tanımlamaları yapılarak, temel değerler ve kalite politikasını da içeren bir biçimde hazırlandığını anlattı. Boztaş, “Her yıl Manavgat’ın sosyal ve ekonomik yapısını ortaya koyan, “Ekonomik Rapor” neler yapıldığını ortaya koymak kadar, geleceği de okumak açısından önemli görülmektedir. Rapor, Manavgat’ın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı içinde yer alan bütün unsurların bugünkü durumunu, potansiyelini objektif bir şekilde gözler önüne sererken, geleceği hakkında da bizlere bilgiler vermektedir. Bu raporda daha öncekilerden farklı olarak “Manavgat ilçesinin Geleceği İçin Temel Konu Alanları” 15 alt başlıkta toplanmış ve bunlar ilçenin geleceğine yön vermek açısından önemli bulunmuştur. Odamız, gelişmelerin, mevcut durumun ve geleceğe ilişkin öngörülerin yer aldığı ve analitik olarak değerlendirdiği “Ekonomik Rapor-2014″ çalışmasını hazırlayarak yayımlamıştır.” dedi. Ayrıca bu konulara ilaveten kitapçığın diğer kısmında ise geçen yıl MATSO tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerin yer aldığını “2014 faaliyet Raporu”na da yer verildi. Bilgiler; kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları MATSO derlemelerinden elde edildi. Raporun hazırlanmasında emeği geçen herkese, teşekkür eden Boztaş, “Manavgat’ımıza, tüm üyelerimize, hemşerilerimize ve diğer ilgilenenlere katkıda bulunacağını umuyorum. İlgilenenler “Ekonomik Rapor 2014” kitapçığını www.matso.org.tr web sayfamızdan indirebilirler ” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X