MAVİ MUDANYA’da yaşam başlıyor

Kaliteli, güvenli, konforlu konutlar inşa eden Astaşaries inşaat tarafından Mudanya’da gerçekleştirilen Mavi Mudanya Evleri, Nisan ayında teslim ediliyor. Konumuyla fark yaratan projede tüm daireler deniz manzarasına sahip.

MAVİ MUDANYA’da yaşam başlıyor

Murat Günay

Gelişen konjonktür ve Türkiye’deki sosyo-ekonomik durum, herkesi birikim ve yatırım yapmaya yönlendiriyor. Yatırım seçeneklerinin başında konut yatırımları geliyor.

Bugününe ve yarınlarına yatırım yapmak isteyen tüketiciler, değişen yaşam koşulları karşısında tercihini şehirden uzaklaşmadan şehrin karmaşasından uzak, güvenli, kaliteli, konforlu projeler arasından yapıyor. Bu özellikler dikkate alındığında Bursa’nın çeşitli bölgelerine yapılandırdığı karlılık oranı yüksek, güvenli kaliteli, geniş sosyal alanları, ulaşım kolaylığı, doğa ve deniz ile iç içe bir yaşam sunan projeleri ile Astaşaries, en çok tercih edilen firmaların başında geliyor. Saygın yapı kuruluşu Astaşaries Kurucu Ortakları Lokman Coşkun (Ekonomist), İsmet Kaan Asrak (İnşaat Mühendisi) ve Kubilay Kırcı (İnşaat Mühendisi) ile projelerini, müşterilerine sundukları avantajları ve kazanımları konuştuk.

img_9334-001.jpg

Sayın Kubilay Kırcı, Bursa Mudanya’da yer alan Mavi Mudanya Projesi’nde gelinen son noktayı öğrenebilir miyiz ?

Projemizde, bütün betonarme imalatlarımız tamamlanmış durumda. Toplam 8 blokta, mantolama ve boya işlemleri tamamlandı. Bloklarımızın çevre peyzajlarının büyük bir bölümünü ve 1000 metrekarelik ağaçlandırma çalışmalarını tamamladık. Biliyorsunuz biz Astaşaries olarak yeşili maviyi projelerimizin içerisinde konumlandırarak hem doğayı koruyor hem ailelerimize doğal, sağlıklı bir yaşam sunuyoruz. Mavi Mudanya projemizde de arsamızdaki zeytin ağaçlarımız hiç sökülmeden korundu ve profesyonel bakımları yapıldı. Ailelerimizi deniz manzarası kadar yemyeşil ağaçlarla dolu bahçeler ve tertemiz bir hava bekliyor.

Sayın Lokman Coşkun, bina içlerinde gelişmeler nasıl?

Bloklarımızda kapı montajlarımız başladı. Vanucci marka mutfak dolaplarımız, tezgâhlar ve alın camları takılıyor.Daire içlerinde tesisat olarak gaz boruları döşendi. Duşakabin montajlarımız başlıyor. Banyolarımızı dizayn ediyoruz. Etap etap çalıştığımız için hep planlı ve sırayla ilerliyoruz. En son kalan iş olarak parke montajlarımıza önümüzdeki hafta başlıyoruz. Biz dairelerimizi mobilyalı olarak teslim ettiğimiz için çamaşır odalarımızı ve portmanto takma işlerimiz devam ediyor. Kısacası Mavi Mudanya’da yaşamın başlaması için geri sayımı başlattık.

Sayın İsmet Kaan Asrak, Mavi Mudanya’nın ilk sakinleri ne zaman taşınacaklar?

Projemiz Nisan 2018’de ailelerimize teslim ediyoruz. Yaşam yaz aylarına doğru yoğunlaşacaktır. Haziranda havuzumuzu açıyoruz. Bu eşsiz deniz manzarası ve sağlıklı hava için sabırsızlanan komşularımız sık sık şantiyemizi ziyaret ediyorlar ve durumdan çok memnunlar. Biz bu projede 5 katlı ve her katta iki daireden oluşan bir kompozisyon hazırladık. Bu da konut edinmek isteyenler için önemli bir avantaj. Kot farkından dolayı arkada bulunan bloklarımızın da denizi rahatlıkla görebilmelerini sağlıyoruz.

ek.jpg
 

Sayın Kubilay Kırcı, Mavi Mudanya projesi İle ilgili bilgi alabilir miyiz? Projenin özellikleri nelerdir?

Konumu oldukça önemli olan ‘Mavi Mudanya’ projemiz Bursa’ya ve İstanbul’a yakınlığı, doğanın içerisinde olması, tatil olanaklarının bir gün değil 4 mevsim yaşanmasına olanak vermesiyle öne çıkıyor. Mavi Mudanya projesi Ömer Bey Mahallesi’nin en güzel tepesinde Adatepe’ de bulunuyor. Projemiz tüm körfeze hâkim bir manzaraya sahip. Lokasyonu, Bursa’ya ulaşım geniş 3 şerit yoldan, İstanbul’a ulaşımı ise BUDO ve İDO feribotlarıyla sağlandığı için müşterilerimize büyük avantaj sağlıyor. Projemiz, çeşitli büyüklüklerde 90 adet 2+1, 3+1, 4+1 normal ve 5+1 çatı dubleks dairelerden oluşuyor. Eşsiz manzarası ile konumlanmış sosyal tesisimiz 2 ayrı kattan oluşuyor. Giriş katı havuz ve deniz manzarasına hâkim spor alanları, Türk hamamı, sauna, jakuzi, masaj odaları ve dinlenme holü ile beraber spor sonrası da dinlenme ve arınma imkânı sunuyor. Sosyal tesisimizin ikinci katında tüm aile fertlerini kucaklayacak kafeterya, çocuk oyun alanları, bilardo, masa tenisi bölümleri ve vitamin barımız bulunuyor. Projemizde, bütün olarak bakıldığında sosyal tesisin dışında çocuklarımızın enerjilerini harcayacağı, arkadaşlıklar kuracağı basketbol, mini futbol ve çocuk oyun alanlarının olması bununla beraber 2 katlı sosyal tesisimizin tüm aile bireylerine sunduğu tatil köyü konforu, eşsiz deniz manzarası ve havasıyla sağlık, mutluluk sunuyoruz.

Sayın Lokman Coşkun, bir yatırım aracı olarak Astaşaries projelerini neden tavsiye edersiniz?

Bizim yaptığımız projeleri başından beri takip eden dostlarımız yatırım amaçlı alımlar yapıyorlar. 4 blok, 56 daireden oluşan ‘Adabahçe’ projemizde, 5 Blok 46 daireden oluşan ‘Dikencik Meşeli Bahçe Evleri Etap 1’ ve ‘Dikencik Meşeli Bahçe Evleri Etap 2’ projemizdeki 2 blok 22 dairelik işlerimizde yatırım ve primlenme oranlarını çok yakından takip ettik. İstatistiklerimize göre Astaşaries projelerine yatırım birçok yatırım aracından daha kısa sürede ve daha yüksek oranda kazanç sağladı. Bu saptamalara müşterilerimizden elde ettiğimiz veriler sayesinde eriştik. Bu projemizde de bir yatırımcı kitlesi var. Proje başladığında bizden daire alıp, ilk yıl tamamlandıktan sonra yine bizler vasıtasıyla o daireyi satan müşterilerimiz var. Burada yüzde 30’luk kârlılıktan söz etmek mümkündür.

11.jpg

Sayın İsmet Kaan Asrak, Mudanya’nın Bursalılardan çok talep görmesinin nedeni nedir sizce?

Mudanya, Bursaya yakınlığı, eşsiz doğası ve havasıyla biz Bursalılar tarafından yeniden keşfedildiğini düşünüyoruz. Mavi Mudanya projemiz, panoramik deniz manzarası, Bursaya ulaşım kolaylığı ve İstanbul’a feribotlarla ulaşım rahatlığı ile öne çıktı. Bir de tabii bu alan oldukça sağlam zemine sahip kayalık bir alan. Böyle bir zemini tercihimiz ve yüksek mühendislikle depreme dayanıklı güvenli konutlar inşa etmemiz, Mudanya trafiğine girmeden ulaşımının sağlanması, eşsiz deniz manzarasının yanısıra geniş sosyal tesislerin olması, temiz havası Bursalılar’ın projemizi tercih etmelerinde büyük rol oynuyor.

Sayın Kubilay Kırcı, bu kalitede ama daha farklı fiyat kompozisyonunda yeni projeler yapmayı düşünüyor musunuz?

Elbette düşünüyoruz. Öncelikle Mudanya’daki bu projemizin hemen ön tarafında 37 dairelik yeni bir proje daha yapacağız. Aynı manzara, aynı temiz hava, aynı sağlam zemin ama daha butik bir proje olacak. Bu projeden sonra Kükürtlü Caddesi üzerinde bir ‘kentsel dönüşüm’ projesi kabul ettik. Bizler her projemiz ile bizzat ilgilenen insanlarız. Bu yüzden fazla şantiyede çalışmak bize uygun gelmiyor. Bu söz ettiğimiz projeleri tamamlayınca, daha yüksek katlı, daha fazla daireli ama yine aynı kalitede daireler yapmak istiyoruz. Çünkü makul fiyatlı ve kaliteli konut arayan tüketici sayısı oldukça fazla. Bu talebe nitelikli işler ile tatminkâr cevaplar verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Yakın tarihte bu projelerimizi de sizlerle paylaşacağız.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X