Maymun gözünü açtı!

Bir AVM’de hayranlarıyla buluşan Sinan Akçıl, üzerinde maymun resminin bulunduğu tişörtüyle hem ayrıldığı sevgilisi Ebru Şallı’ya hem de bu aşkla ilgili konuşanlara mesaj gönderdi.

Maymun gözünü açtı!

ARTIK BEKAR BİR GENCİM

Ebru Şallı’yla yaşadığı aşk ve devamında gelen ayrılıkla gündeme gelen Sinan Akçıl, bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu. Sevenlerini, ‘Artık bekar bir Türk genci olarak karşınızdayım’ sözleriyle selamlayan Akçıl, üzerindeki maymun resimli tişörtüyle de dikkat çekti. Bu tişörtü özellikle seçtiğini belirten sanatçı, ‘Bu yaşadığım dönemde çok riyakâr insanlar gördüm. O yüzden diyorum ki; artık maymun gözünü açtı’ dedi. 

KONUŞMA SIRASI BENDE

Ayrılık sonrası çıkan sevgilisini aldattığı ve borç alıp geri ödemediği dedikoduları karşısında artık konuşma sırasının kendisine geldiğini düşünen Akçıl, cevabını yakında çıkacak albümüyle vereceğini vurguladı. Akçıl, ’23 Nisan’da ‘Ayıp Yani’ isimli bir single çıkarıyorum. Son zamanlarda herkes çok konuştu ama bir ben konuşmadım. Yanıtımı bu şarkıyla vereceğim’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X