Mbappe transferinde yeni iddia

Real Madrid’e transferi gündemdeki Kylian Mbappe’nin Paris Saint-Germain ile yeni sözleşme imzalamaya yakın olduğu öne sürüldü.

Mbappe transferinde yeni iddia

Paris Saint-Germain’in yıldızı Kylian Mbappe’nin geleceği henüz netleşmedi. Fransız futbolcunun en geç hafta sonu kararını açıklaması bekleniyor. Ancak oyuncu hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Uzun süredir Real Madrid’in gündeminde yer alan Mbappe için İspanyol devi girişimlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Madrid’e seyahat eden futbolcunun kulüple anlaşmaya vardığı ülke basınında yer almıştı. Bu kez bambaşka bir iddia gündeme geldi.

Sky Sports muhabiri İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Kylian Mbappe’nin PSG ile yeni sözleşme imzalamak üzere olduğunu iddia etti. Buna göre Mbappe gelecek sezon Paris ekibinde top koşturacak.

Real Madrid büyük bir tehlikeyle karşı karşıya

Mbappe’nin Paris Saint-Germain’de kalması durumunda Real Madrid transfer gündemindeki iki yıldızda da sonuca varamamış olacak.

Erling Haaland’ın Manchester City’ye transferi sonrası Norveçli futbolcu için kapılar kapanırken Mbappe’nin transferi de gerçekleşmezse Real Madrid futbol dünyasının iki yeni yıldızını da elinden kaçırmış olacak.

Mbappe için eşi benzeri görülmemiş ücret!

Eurosport’un haberine göre ise Kylian Mbappe, PSG’nin astronomik teklifini kabul etti.

İddiaya göre Mbappe, Fransız ekibinden imza parası olarak 300 milyon euro elde edecek. Bunun yanı sıra yıldız futbolcunun senelik 100 milyon euro’ya imza atacağı konuşuluyor.

Mbappe böylece futbol tarihinin en çok yıllık ücret kazanan ismi olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X