Meclis’te gündem yeni stadyum

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantısı Belediye Binası Meclis Salonu’nda yapıldı.

Meclis’te gündem yeni stadyum

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, toplantı öncesinde son bir ay içinde hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Toplantıda pazartesi günü açılışı yapılan yeni stadyumun tamamen bitirilmeden açılmasına ilişkin eleştirileri yanıtlayan Başkan Altepe, “Açılıştan 3 gün önce futbol federasyonu geldi her türlü maç oynanabilir raporu verdi. Sadece elektronik sistemle ilgili kumanda odasının Atatürk Stadyumu’ndan buraya taşınması kaldı. Devre arası yapalım dediler. İnşallah Mersin İdman Yurdu maçından sonra sistem yeni stadyuma taşınacak ve Trabzonspor maçını yeni stadyumda oynamak istiyoruz” diye konuştu.

Bursa’nın eseriyle herkesin mutlu olması gerektiğini ifade eden Başkan Altepe, inşaat sürecinde yaşanan gecikmenin ise Büyükşehir Belediyesi’nden kaynaklanmadığını vurguladı. Altepe, şöylel devam etti:

“Kimseye borcumuz yok. Buna rağmen kafanın imalatı devam ediyor. Siz kafayı kafaya takmayın. Kafa dışarıda, kafa ile maç oynanmıyor. Nasıl dünyanın marka stadyumlarının isimleri firmalara satışmışsa biz de öyle yapacağız. Tüm büyük takımlar böyle yapıyor. Biz de büyük bir takımız. İsmi alacak firma bulununcaya kadar Büyükşehir Stadyumu olarak kalacak. Parayı veren düdüğü çalar. Neden stadyumun ismine karşılık her yıl bir futbolcu almayalım.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X