Mecliste turuncu devrim!

Osmangazi Belediyesi’nin desteklediği, BM tarafından hazırlanan ve katılımcıların turuncu rengi kullanması istenen ‘Kadın ve Kız Çocuklarına Yönelik Şiddet’ ile mücadele için 16 günlük Aktivizm Kampanyası’ kapsamında Osmangazi Belediye Meclisi de turuncuy

Mecliste turuncu devrim!

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu kampanyaya katkı verdikleri için tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, sadece kadına yönelik değil dünyanın her yerindeki her türlü şiddete karşı olduklarını söyledi. 

Oturumda ayrıca, şubat ayında ihalesi yapılacak olan Ovaakça Doğalgaz Dönüşüm  Santrali gündeme getirildi. MHP Grup Sözcüsü Cemil Aydın, DOSAB yönetiminin Demirtaş’ta kurulması planlanan termik santral projesini iptal edip Ovaakça Doğalgaz Dönüşüm Santrali ihalesine girmelerini önerdi. CHP’li Recep Çohan da, bunun büyük bir fırsat olduğunu belirterek, Osmangazi Belediyesi’nin DOSAB’ın Kömürlü Termik Santral Projesi’nin iptal ettirilmesini sağlamasını istedi.  

DENKTAŞ’A VEFA

Öte yandan oturumda, Hamitler’de mermerciler ile Hamitler TOKİ konutları arasındaki caddeye KKTC eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın ismi verildi. Böylece MHP Grubu, yıllardan bu yana dile getirdiği Denktaş’ın isminin bir caddeye verilmesi konusunda başarıya ulaşmış oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X