Meclisten Stratejik Plana tam destek

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan 2020-2024 Stratejik Planı oy birliği ile kabul edildi. 2020-2024 Stratejik Planı Meclise damga vurdu.

Meclisten Stratejik Plana tam destek

Mustafakemalpaşa Belediyesi Eylül ayı olağan Meclis toplantısı ikinci oturumu Başkan Mehmet Kanar’ın başkanlığında gerçekleşti.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin gelecek 5 yıllık yol haritasını belirleyen Vizyon projelerinin yer aldığı stratejik planı AK Parti, MHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak meclisten geçti.

Oylama öncesi söz alan grup başkanları stratejik plan oylamasında evet oyu kullanacaklarını belirterek Belediye Başkanı Mehmet Kanar’a tam destek vereceklerini söyledi.

‘Meclisten birlik beraberlik mesajı’

Yeni dönemde vatandaşların yaşamını kolaylaştıran, engelli, yaşlı, kadın ve gençlere yönelik çalışmaların öncelikli olacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kanar, bütün meclis üyelerimiz ile birlikte Mustafakemalpaşa’nın kaderini belirleyen toplantıda kardeşçe birlik beraberlik ruhunu bir arada yaşadık. Eller Mustafakemalpaşa için havaya kalktı bütün Meclis üyelerimize teşekkür ediyor gurur duyuyorum.” dedi.

‘Yeşil alanlar artacak’

Başkan Kanar, Stratejik Planda sosyal kültürel etkinlikler, eğitim, spor hizmetleri, yeşil alanları arttırmayı hedefleyen ve çevreyi koruyan, sosyal belediyeciliğin ön planda olduğu çalışmalar yaparak Türkiye’de örnek belediye olacaklarını söyledi.

Yeni stratejik planın özverili çalışmalar sonucu tamamen belediye kadrolarınca hazırlandığının altını çizen Başkan Kanar, “Belediye kaynaklarının verimli kullanılmasına da katkı sağlayacak şekilde hazırlanan stratejik planda meclis üyelerimizin de büyük katkıları oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Oy birliği ile kabul edilen stratejik plan hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

meclisten-stratejik-plana-tam-destek.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X