Medicabil 7 yaşında

Özel Medicabil Hastanesi, 7. yılını çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Medicabil 7 yaşında

Konferans salonunda düzenlenen etkinlikte Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen,  kalite yolculuklarını hastane personeliyle paylaştı. Prof. Dr. Bilgen, “Bizim serüvenimiz 8 yıl önce ‘Bir hastane açarsak nasıl hizmet veririz?’ sorusuyla başladı. Ekibimizi topladık ve hemen işe koyulduk. Büyük bir özveriyle çalışarak bugünlere kadar geldik. 150 yıllık bir hastane olma yolunda 7. yıla girdik” dedi.

Özel Medicabil Hastanesi çalışanlarının yoğun emek harcayarak, sağlık hizmetlerinde kalite çıtasını sürekli yukarı taşıdıklarını söyleyen Prof. Dr. Bilgen, “Bizim bu noktaya ulaşmamızda her bir çalışanımızın katkısı var. Her birinizin işi çok değerli. Ameliyattan pansumana kadar hepimizin görevi son derece kutsal. Yaptığımız iş bir bütün. Biz bir takımız. Birbirini tamamlayan unsurlara sahibiz. Bu bütünün parçası olarak üzerimize düşeni yaparak evimize huzur içinde gidiyoruz. Sizinle birlikte olduğumuz, ekip ruhunu yakaladığımız, beraber ileriye bir adım daha atabildiğimiz için gururluyuz. Yalın hastane modelini sahada görülmesini sağlayan ve Türkiye’ye referans olan ekip burada” diye konuştu.

BU NOKTAYA HEP BİRLİKTE GELDİK

Özel Medicabil Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Oya Kutlay da 7 yılda çok önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini vurgulayarak şöyle konuştu: “Bu noktaya hep birlikte geldik. İlk günden bu yana birlikte olduğumuz ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Çok daha uzun yıllar bir arada sağlıkla, ileriye doğru beraber yürüyeceğiz.” Programın sonunda Prof. Dr. Bilgen, Prof. Dr. Kutlay, hastane yöneticileri ve personeli 7. yılı birlikte pasta keserek kutladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X