Medicabil kalitesi Yıldırım’da

Kuruluşundan bu yana geride kalan 7 yılda Bursa’nın önemli özel sağlık kurumlarından birisi olan Medicabil, yatırımlarına da aralıksız devam ediyor.

Medicabil kalitesi Yıldırım’da

Medicabil, Özel Medicabil Hastanesi ve Özel Medicabil Evde Bakım Merkezi ile vermekte olduğu sağlık hizmetine, yeni yatırımı olan ve hasta kabulüne başladığı Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezini de ekledi. Toplam 5 bin metrekare kapalı alanda, 14 yatak kapasitesi, 2 ameliyathane, 17 poliklinik ve 100 personel ile acil başta olmak üzere 9 branşta hizmet verecek olan Özel Medicabil Cerrahi Tıp Merkezi, kısa süre içinde bu sayıyı 17’ye yükseltecek.

Yapımı tamamlanan Cerrahi Tıp Merkezinin basın lansmanında konuşan Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “Bugün bizim için önemli bir gün. Sağlıkta Medicabil kalitesi, özel hastane ve evde bakım merkezinin ardından Yıldırım’da Cerrahi Tıp Merkezi olarak hizmet verecek. Sağlık hizmeti almak isteyenlere ulaşımda kolaylık olması açısından ve ihtiyacı karşılamak için Yıldırım’a geldik. Medicabil burada aynı kalite ve eşitlik anlayışıyla, bilgi birikimini ve tecrübelerini sağlık ihtiyacı duyanlara verecek” dedi. Prof. Dr. Bilgen, haftanın bir günü, Yıldırım’da bizzat çalışacağını da söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X