Medicabil muhtarları ağırladı

Özel Medicabil Hastanesi Osmangazi ilçesinde görev yapan muhtarları ağırladı.

Medicabil muhtarları ağırladı

100’e yakın mahalle muhtarın katıldığı toplantıda konuşan Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “Sizler, muhtar olarak toplumun tüm kesimlerine dokunabiliyorsunuz. Bir nebze de olsa sağlık konusunda ihtiyacı olanlara yol göstermeniz bizleri çok memnun eder. Hastane olarak ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı sağlayarak en iyi tedaviyi sunmaya gayret gösteririz. Bu hastane hepimizin hastanesi” dedi. 

Özel Medicabil Hastanesi’nde yılda ortalama 6 bin ameliyat gerçekleştirildiğini vurgulayan Prof. Dr. Bilgen, “Bu ameliyatların da yüzde 40’ı A ve B Grubu diye tanımladığımız büyük ameliyatlar. Yoğun bakım ünitemizdeki yatak sayımızı yakın zamanda 34’e çıkardık. Şu an Bursa’da bu kapasiteye sahip başka bir özel hastane yok. Umarım birçok sağlık kuruluşu da bu katkıyı sağlar. Çünkü şehrimizde daha çok yoğun bakım ünitesine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemeklerde muhtarlar, Özel Medicabil Hastanesi’nin sağlık alanında güven verdiği görüşünü dile getirdiler.

Özel Medicabil Hastanesi’nin muhtarlara yönelik tanıtım programına bugüne kadar toplamda 320 muhtar katıldı ve program tamamlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X