Medicabil Yıldırım’a resmi açılış

Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi’nin resmi açılış töreni Bursa protokolünün yoğun katılımıyla gerçekleşti. Kuruluşundan bu yana geride kalan 7 yılda Bursa’nın önemli özel sağlık kurumlarından birisi olan Medicabil, butik hastane konseptinde tas

Medicabil Yıldırım’a resmi açılış

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşan Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “Etik kurallar çerçevesinde hastalarımız için en iyi ve en doğru hizmeti verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Cerrahi Tıp Merkezimizin hizmet etkinliğini artırmak için Yıldırım’da bir de Radyoloji Görüntüleme Merkezi açıyoruz. Bilimin çerçevesinde hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaya çalışıyoruz. Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezimizle toplam 5 bin metrekare kapalı alanda ve 8 katta 10 hasta odası, 34 yatak kapasitesi, 2 ameliyathane, 1 doğumhane ve 85 personel ile Acil Servis başta olmak üzere 16 branşta hizmet vereceğiz. Bursa’ya ve Yıldırım bölgemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da “Bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergesi eğitim ve sağlıktır. Özellikle son 20 yıldır sağlık anlamında önemli yatırımlar ve hizmetler yapıldı. Bugün çok şükür her vatandaşımız sağlık hizmetlerinden kaliteli bir şekilde faydalanıyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X