Medicabil’de sağlığın ‘Yalın’ hali

Özel Medicabil Hastanesi tarafından 5. Medicabil Bilimsel Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Yalın Hastane’ etkinliği, sağlık dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirecek.

Medicabil’de sağlığın ‘Yalın’ hali

RABİA DENİZ 

Özel Medicabil Hastanesi’nin bilimsel etkinlikleri kapsamında düzenlenen 5. Yalın Hastane Kongresi, uluslararası katılımla 23-25 Mart tarihlerinde Bursa’da yapılacak.

Bursa İl  Sağlık Müdürlüğü, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dernekleri Federasyonu, Medicabil Yalın Sağlık Enstitü, Kaizen Enstitü Türkiye, Sosyal Güvenlik Kurumu, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ve Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği katkılarıyla düzenlenen etkinlik kapsamında 8 panelle birlikte, 22 sözlü bildiri sunulacak.

Çelik Palas’da yapılacak kongre öncesinde basına bilgi veren Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, sağlık hizmetlerinin niteliğini her geçen gün artırmayı hedefleyen bir kurum olarak yalın yaklaşımı benimsediklerini, etkinliğe öncülük etmekten mutluluk duyduklarını söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X