Medicabil’den dev yatırım

Özel Medicabil Hastanesi’nin ek hizmet binasının temeli atıldı.

Medicabil’den dev yatırım

Yaklaşık 20 milyon TL’lik yatırım bütçesi ile hayata geçecek olan  ek hizmet binasında 12 bin 575 metrekarelik kapalı alanda; 105 araçlık kapalı otopark, 18 yeni poliklinik, 2 yeni ameliyathane yer alacak. Toplamda 200 yatak kapasitesine ulaşılacak olan ek hizmet binasında, özellikle ortopedik cerrahi sonrası rehabilitasyon hizmetlerinin verilebilmesi için yeni uygulama alanları ve 55 metrekarelik iki adet gymnasium da bulunacak. 

İlave binada ayrıca, normal doğumu teşvik edecek şekilde poliklinik, sancı, doğum ve loğusa odası, doğumhane, ameliyathane ve yeni doğan yoğun bakım ünitesinin yer aldığı bir kat da dizayn edilecek. Yeni yatırımın açıklamasıyla birlikte diş ve kozmetoloji alanında da uygulama alanları ve poliklinikler hizmete girmiş olacak.

Temel atma töreninde  konuşan Özel Medicabil Bursa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, hastanelerinin gelişmeye ihtiyacı olduğunu belirterek, “Mevcut binamızdaki yetersizlik ile hastalarımızın daha rahat ve daha iyi hizmet alabilmeleri için ek bina yapma kararı aldık. Bugün de hayırlısıyla temelini atıyoruz. Ek binayla, daha güçlü kadrosuyla; daha iyi hizmet ihtiyacı olan herkese en iyi, en doğru, en güzel hizmeti sunmak adına bu işe girdik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X