Medicabil’e ‘Kaizen” modeli

Özel Medicabil Hastanesi Yönetimi, kurum ve çalışanları için bir adım daha attı.

Medicabil’e ‘Kaizen” modeli

AYKUT GÜNGÖR

 

Özel Medicabil Hastanesi ve Kaizen Enstitü Türkiye, sağlık kuruluşlarına yönelik olarak birlikte gerçekleştirecekleri “Yalın Sağlık ve Kurumsallaşma” konularına ilişkin her türlü eğitim ve danışmanlık faaliyetlerinde işbirliği yapacakları proje kapsamındaki anlaşmaya Özel Medicabil HastanesiYönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen ile Türkiye Kaizen Enstitüsü Koordinatörü Dr. Muhsin Güneşlikimza attılar. Anlaşmayla, Özel Medicabil Hastanesi, günümüz modern tıp anlayışına göre sağlık süreçlerinde ‘sıfır’ enfeksiyon, hızlı iyileşme ve hastaneye aynı şikayet ile geri dönüşü ‘sıfır’a indirme konusundaki hedeflemiş olduğu stratejilerini, Kaizen Enstitü ile birlikte doğru araçlar kullanarak Bursa’da, Türkiye’de ve tüm Dünya’da ideal seviyelere getirilmesine katkıda bulunmak üzere iş birliği yaptı. Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “Bizim hedefimiz en başından beri bulunduğumuz şehirde, bölgede, ülkemizde ve uluslararası düzeyde referans olabilmek. Bu hedefle yola çıktık. Hastanemizdeki tüm personelin de aynı düşünceyle hareket etmesini sağlama konusuna da epey yaklaştık” dedi.

Türkiye Kaizen Enstitüsü Koordinatörü Dr. Muhsin Güneşlik de, Kaizen Yönetim Sistemi’yle ilgili bilgi verdi. Güneşlik, “Kaizen Enstitüsü, Kaizen (yalın) araçlarını kullanmak suretiyle 30 yıldır hemen her sektörden 20 binden fazla müşterisine hizmet sunarak onların kalıcı ve sürdürülebilir gelişmeler elde etmelerini sağlamış ve sağlamaya da devam etmektedir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X