Medicabil’in evde bakım hizmetine yoğun ilgi

Özel Medicabil Evde Bakım Merkezi, tıbbi cihaz ekipmanları ve uzman kadrosuyla ev ortamında hizmet vererek hastaların hayatını kolaylaştırıyor.

Medicabil’in evde bakım hizmetine yoğun ilgi

Evde bakım hizmetiyle Bursa’da özel sağlık kuruluşları arasında bir ilke imza atan Özel Medicabil Evde Bakım Merkezi, konusunda uzman personeliyle hastaları sağlığına kavuşturuyor.

Bu kapsamda total kalça protezi ameliyatı geçiren Yılmaz Sertbarut (81) Özel Medicabil Evde Bakım Merkezi’nin özel hizmetinden yararlandı.

Özel Medicabil Evde Bakım Merkezi’nin evde bakım hizmetinden çok memnun olduğunu dile getiren Sertbarut, “Allah hepsinden razı olsun. Evde bakım hizmetinden çok memnunum. Sağlığıma çok önemli faydası oldu” dedi. Merkezin açılmasının üzerinden henüz 7 ay geçmesine rağmen yüzlerce hastaya evde tedavi hizmeti verdiklerini kaydeden Özel Medicabil Evde Bakım Merkezi Mesul Müdürü Dr. Cemal Turhan, “Bu hizmetimizden faydalanan hastalarımızın memnuniyeti de bize ayrıca mutluluk veriyor. Bizleri aile bireyi olarak kabul ediyorlar.  Bursa’da birçok ilke imza atan hastanemiz, bu hizmetini de her geçen gün geliştiriyor” ifadelerini kabul etti.  

KİMLER YARARLANABİLİR?

Anadolu Sigorta ile de anlaşması olan Özel Medicabil Evde Bakım Merkezi’nden yatağa bağımlı, bakıma ihtiyaç duyan, ameliyat sonrasında evde bakıma ihtiyaç duyan, fonksiyon kaybı yaşayan, oksijen tüpü, hasta yatağı gibi tıbbi malzeme ihtiyacı olan hastaların yanı sıra bakıma ihtiyaç duyan yaşlılar ve engelliler, refakat ihtiyacı duyan kişiler, kendi yaşam alanında fizyoterapi, diyetisyen ve psikolojik danışmanlık hizmeti almak isteyen bireyler, zamandan tasarruf etmek amacıyla tahlil, check-up gibi hizmetleri iş yerinde almak isteyen profesyoneller ve tahlil işlemlerini evde yaptırmak isteyen bireyler faydalanabiliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X