Medical Park Trabzon Hastanesi’nden Anlamlı Ettkinlik

“Engelliler Haftası” dolayısıyla Medical Park Trabzon hastanesi, Trabzon Ortahisar belediyesi işbirliği ile “Türkiye ‘de Engelli gerçeği ve Engelli Ai…

Medical Park Trabzon Hastanesi’nden Anlamlı Ettkinlik

“Engelliler Haftası” dolayısıyla Medical Park Trabzon hastanesi, Trabzon Ortahisar belediyesi işbirliği ile “Türkiye ‘de Engelli gerçeği ve Engelli Ailelerin yaşadığı duygusal sorunlar” adlı konferans düzenlendi. Konferansta Psikiyatri Uzmanı Dr. Gökhan Kandemir, engelli ailelerin yaşadığı duygusal sorunlara değinirken, Fizyoterapist Adem Çelik’de Engellilerin rehabilitasyon noktasında yapılması gerekenleri anlattı. Konferansta, engelli çocukları olan aileler ve engelli yakınları olan aileler sorunları nasıl aşabildiklerini anlatırken, Psikolog Niltem Hürfikir’de engelli olmanın sorunları ve toplum olarak nasıl yaklaşılması konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Konferansta Medical Park Trabzonspor Basket takımı oyuncularından Alper Saruhan ve Yunus Akçay’da konferansa katılarak engellilere destek verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X