Medıcana ile Kamu-sen arasında indirim protokolü

Medicana Bursa Hastanesi ile Türkiye Kamusen Bursa Şubesi arasında protokol imzalandı.

Medıcana ile Kamu-sen arasında indirim protokolü

Türkiye Kamu-Sen Bursa Şubesi üyeleri ve yakınları, Medicana Bursa Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinden avantajlı olarak yararlanacak. İş birliği protokolü Medicana Bursa Hastanesi İcra Kurlu Başkanı Dr. Engin Bozkurt, Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı ve Türkiye Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu tarafından imzaladı.

Karşılıklı işbirliği içinde olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Kozalı, “Medicana kalitesini ve hizmet anlayışını Bursa ile tanıştırma fırsatı bulduğumuz için büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye Kamu-Sen Bursa Şubesi üyelerine avantajlı hizmetler sunuyor olacağız. Kamu-Sen üyeleri, Medicana Bursa Hastanesi hizmetlerinden avantajlı faydalanabilecekler.

Bu anlaşmanın her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
İş birliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Türkiye Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu ise, “Bizim üyelerimize sağlamış oldukları avantajlı sağlık hizmetinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bu indirim anlaşmasının yanında check up programları da büyük önem taşımaktadır. Hasta olmadan da hastaneye gitme alışkanlığı kazandırılması gerekmektedir” diye konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X