Medyayla buluştular

Basın mensuplarıyla biraraya gelen Tofaş Genel menajeri Tolga Öngören ve Başantrenör Orhun Ene, fikir alışverişinde bulundu.

Medyayla buluştular

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi’nde bugün sahasında Ankara Mamak Belediyesi DSİ’yi konuk edecek olan Tofaş’ta Genel Menajer Tolga Öngören ve Başantrenör Orhun Ene basın mensuplarıyla bir araya geldi. Lige 10’da 10 yaparak müthiş bir başlangıç yapan Bursa ekibinde Genel Menajer Öngören, ve Başantrenör Ene fikirlerini ve projelerini anlattı. Kulübün Tofaş yönetiminden destek gördüğünü ve bu seneyle birlikte şubat ayında faaliyete geçecek yeni antrenman salonuyla kırmızı beyazlı kulübün misyonuna daha da artarak devam edeceğini söyleyen Öngören, “Tofaş markasının spordaki değerini her geçen gün yukarı çekmeyi planlıyoruz”’ dedi.

PLAY-OFF ÖNEMLİ

Orhun Ene ise kendisini camialara değil görev yaptığı şehire ait hissettiğini söylerken, “Daha önce görev yaptığım Bandırma’da da buna değinmiştim. Bugün de Bursa’da görev yapıyorum ve bir Bursalı gibi hareket etmeye çalışıyorum. Taraftarlarında Bursa’nın takımı olan Tofaş’a sahip çıkıp destek olmalarını istiyorum’” dedi. Ligin uzun bir maraton olduğunu ve normal sezonunda namağlup olmanın play-off’a girme açısında bir değeri olduğuna vurgu yapan Ene, “34 maçı kazanmanız sizi lige çıkarmaz. Önemli olan play-off’lardaki maçlarda alacağınız sonuçlar. Bu maçları kazanmadıktan 34 galibiyetin anlamı kalmıyor” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X