Mega isyan

Megastar Tarkan, yakında evleneceği Pınar Dilek hakkında çıkan iddialara Facebook hesabından yaptığı bir açıklamayla isyan etti.

Mega isyan

BU KEZ SESSİZ KALMADI

Tarkan evlilik kararı aldığı Almanya’da yaşayan nişanlısı Pınar Dilek hakkındaki haberlere sessiz kalamadı. Ünlü şarkıcı, ‘Medya ve toplumların acımasız merceği altında yaşamak nasıl bir şeydir bilir misiniz?’ sözleriyle başlayan bir açıklama yayımladı. Tarkan, ‘Bana bahşedilen yeteneğimi paylaşıyor olmam sizlerde bir aidiyet duygusu mu yarattı ki hayatıma bu denli müdahilsiniz?’ diye sordu.

SOSYAL MEDYADA OLAY YARATTI

Ünlü sanatçı, ‘Evlilik kararı aldığım haberlerinin kamuoyuna yansıdığı günden bu yana, benimle ve hayat arkadaşım olacak Pınar Dilek’le ilgili söylenenler yakışık almakta mıdır? Onun da bir kalbinin olduğunu, hem kendisinin hem ailesinin üzülebileceğini düşünmez misiniz?’ dedi. Tarkan’ın yazdıkları sosyal medyada olay yaratırken, ne zaman evlenecekleri hakkında bir açıklama yapılmadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X