Mega proje ihaleye çıkıyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 27 bin metrekare kapalı inşaat alanına yapılacak olan sosyal yaşam merkezi projesine başlanıyor.

Mega proje ihaleye çıkıyor

Yenişehir Belediyesinin en büyük projelerinden biri olan, Sosyal Yaşam Merkezi projesi ihale aşaması geldi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Toplam 7912 m² arsa üzerinde inşaa edilecek olan “Yenişehir Sosyal Yaşam Merkezi nin toplam 26,452 m² kapalı alanı bulunmaktadır. A, B , C olmak üzere 3 blok ve bodrum, zemin ve birinci normal kat olmak üzere 3 kattan oluşmaktadır. Sosyal Yaşam Merkezi projemiz içinde 300 araç kapasiteli kapalı otopark,kapalı pazar alanı vatandaşların ve esnaf odalarının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik dükkanlar, 2271 kişilik 2 adet “Çok Amaçlı Salon”, idari ofisler ve ortak kullanım alanları bulunmaktadır. Bu proje sayesinde ilçemizin bir çok eksiği karşılanacaktır. Bu önemli hizmetimizin inşaatına bu yıl içinde başlıyoruz. Büyükşehir belediyemize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X