Mega yenge konuştu

Tarkan’ın eşi Pınar Dilek, Megastar’ın önceki akşam verdiği konserde ilk kez basın karşısına çıkıp evlilikleri hakkında detaylar verdi.

Mega yenge konuştu

BÜYÜK BİR AŞKIN SONUCU…

Herkesin merak ettiği Tarkan’ın eşi Pınar Dilek, Megastar’ın Harbiye Açıkhava’daki konser serisinde ilk kez kameraların karşısındaydı. Konser başlamadan önce soruları yanıtlayan Dilek, ‘Bizim evliliğimiz sürpriz değil, beş yıldır birlikteyiz. Büyük bir aşkın sonucunda ve uzun süren bir birlikteliğin ardından evlendik. O geçen süreci anlatamam. Çok özel şeyler’ diye konuştu.

TARKAN İNCE DÜŞÜNCELİ BİRİ…

Magazincilerin Tarkan’ın evde nasıl biri olduğunu da sorduğu Pınar Dilek, ‘Çok normal, doğal, mütevazı ve ince düşünceli. Dışarıda nasılsa evde de aynı’ dedi. Sokakta insanların kendisini tanıdığını ve selfie yaptıklarını söyleyen Dilek, bundan rahatsızlık duymadığını belirtti. Kısa süre önce burun ameliyatı olan Pınar Dilek, ‘Nefes alamıyordum, onu düzelttirdim. Biraz da ucunu toparlattım’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X