Megastarlık dönemi kapandı

Önceki gün Carreforsa AVM’de Bursalılarla buluşan İlyas Yalçıntaş, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada sosyal sayesinde artık herkesin bir stara dönüştüğünü söyledi.

Megastarlık dönemi kapandı

ÜNLÜ OLMAK ÇOK KOLAY

Romantik şarkıların prensi İlyas Yalçıntaş, büyük ilgi gördüğü Carreforsa AVM’deki imza gününün ardından Olay TV’de Renkli Hayatlar programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Yalçıntaş, çığ gibi büyüyen sosyal medya ağlarının artık kendi şöhretlerini çıkardığını dile getirdi. Yalçıntaş, ’90’lı yılların sona ermesiyle birlikte bence artık bir dönem kapandı ve megastarlık, süperstarlık, divalık kavramları kalmadı. Çünkü sosyal medya sayesinde artık herkes bir manken, şarkıcı yada oyuncu. Ünlü sanatçılar bile sosyal medyayı iyi kullanamazlarsa kariyerleri açısından sıkıntı yaşıyorlar’ dedi. 

 

FENOMENLERE GICIĞIM

Öte yandan sosyal medyada hiçbir yetenekleri yada özellikleri olmamasına rağmen fenomen olan isimleri hiç sevmediğini belirten İlyas Yalçıntaş, ‘Biz bir sanat icra edip, ortaya eserler çıkartıyor ve halka bunu sunuyoruz. Ama bu fenomenler ne iş yaparlar? Onlara gıcık oluyorum’ dedi. Ünlü olmadan önce X Factor yarışmasına katılan İlyas Yalçıntaş, ekrandaki ses yarışmalarını da eleştirdi. Ünlü popçu, ‘Şimdi bana kızacaklar ama bu yarışmaların katılanlara hiç bir faydası yok. Çünkü yapım jürinin kendi aralarında atışmaları ve reyting üzerine. Bir çok yarışmacının daha finale gitmeden programdan ayrılmak istediklerini biliyorum’ dedi.

İlyas Yalçıntaş, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

Aşk şarkılarının romantik prensi olarak tanınan İlyas Yalçıntaş, özel hayatında son derece neşeli ve enerjik biri olsa da bu yakıştırmadan rahatsız olmadığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X