Mehmed Bir Cihan Fatihi’ne dünyaca ünlü transfer!

Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Kanal D ekranlarının iddialı yapımı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünde seyirciyi bir sürpriz bekliyor.

Mehmed Bir Cihan Fatihi’ne dünyaca ünlü transfer!

Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı, Cevdet Mercan’ın ise yönetmen koltuğuna oturduğu dizi, Çetin Tekindor, Ertan Saban, Gürkan Uygun, Atsız Karaduman, Büşra Develi ve Hazal Filiz Küçükköse gibi oyunculardan oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

10d6ed66-6ebb-43eb-8b9a-5d0e1adf8f08.jpg
 

HOMELAND DİZİSİ VE MUSTANG FİLMİNDE OYNAMIŞTI

Müziklerini Aytekin Ataş’ın yaptığı dizinin üçüncü bölümünde sürpriz bir oyuncu kadroya dahil oldu. 03 Medya imzalı “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisine daha önce “Homeland” ve Fransa’nın yabancı dilde Oscar Adayı olan “Mustang” filminde rol alan Adanalı oyuncu Erol Afşin de katıldı.

ÇANDARLI HALİL’İN OĞLUNU OYNAYACAK

“Homeland”de Utku adında bir cihatçı rolüne hayat veren Erol Afşin, “Mehmed Bir Cihan Fatihi”nde ise Çetin Tekindor’un oynadığı Çandarlı Halil Paşa’nın oğlu Süleyman karakteriyle kamera karşısına geçti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X