Mehmet Ali Erbil’in doktor kardeşinden flaş açıklama!

Geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Uzun tedavi sürecinin ardından durumu düzelen ünlü şovmen yine kötüleşti.

Mehmet Ali Erbil’in doktor kardeşinden flaş açıklama!

Bir hafta önce evinin banyosunda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil acil hastaneye kaldırılmış yapılan tedavilerin ardından yoğun bakıma alınmıştı.

Uzun süren tedavi sürecinin ardından dün Mehmet Ali Erbil’den iyi haber gelmişti. Şovmen Pazar günü tekrar fenalaştı ve göğsündeki kanama nedeniyle ameliyata alındı. Erbil’in neden ameliyat olduğunu ve son sağlık durumunu kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil açıkladı.

GÖĞÜS İÇİ KANAMA NEDENİ İLE AMELİYAT OLDU

Mehmet Ali Erbil’in doktor kardeşi Yeşim Erbil sosyal medya hesabından abisi Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Yanlış duyumlar olmaması adına abimin durumunu özetlemek istiyorum. Dün akşam üzeri kırık kaburgasının sivri ucu diafragmada bir damarı yaraladı ve yine göğüs içine kanama nedeni ile ameliyat edildi ve kanama durduruldu. Yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Yine dualarımızla iyileşecek inşallah. Neden böyle oluyor demiyorum. Olumlu olumsuz her şey bizim için. Atlatacak bunu da inşallah”
 

mehmet

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X