Mehmet Ali Erbil’in eski sevgilisi Nevin Şimşek konuştu

3 aydır Mehmet Ali Erbil’le aşk yaşayan şarkıcı Nevin Şimşek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Bebeğini aldıran Şimşek, hamilelik sürecini ve yaşananları gözyaşları içinde anlattı.

Mehmet Ali Erbil’in eski sevgilisi Nevin Şimşek konuştu

Şimşek geçirdiği zor günleri şu sözlerle dile getirdi:

 

“Mehmet Ali bana ‘Maddi durumum iyi değil. Oğlum Ali Sadi’nin geçen ayki nafakasını bile ödeyemedim. Zaten yazdan yaza çalışıyorum. Çocuğu aldır ilişkimiz eskisi gibi devam etsin’ dedi. Sonra bir arkadaşı evime kadar gelip ‘Mali senin 1 senelik kiranı ödeyecek, bebeği aldır’ dedi”

“Maddi olarak gerçekten zor durumdayım. Single’ı bile kredi çekip yaptım. O yüzden kabul ettim. 1 yıllık kiram 35 bin TL. Hamile olduğumu 30 Ağustos’ta öğrenmiştim, adını Zafer Bayramı’ndan dolayı Zafer koyacaktım”

 

“ZAFER ARTIK YOK DEYİP KARŞILIKLI KAHKAHA ATTILAR”

 

“Geçen pazartesi bebeği aldırdım. Yanımda Mehmet Ali’nin bir arkadaşı vardı. Kürtaj sonrası Mehmet Ali’yi görüntülü arayıp ‘Zafer artık yok’ deyip karşılıklı kahkaha attılar. Arabanın arka koltuğunda Mehmet Ali’nin arkadaşı elime 5 bin dolar (17 bin TL) sıkıştırdı. O gün Mehmet Ali’nin evine gittim ama yoktu. Bir daha da telefonlarıma çıkmadı”

 

‘İKİ-ÜÇ KEZ GÖRÜŞTÜĞÜM İNSANDAN NASIL ÇOCUK SAHİBİ OLABİLİRİM?’

 

Geçen hafta Duymayan Kalmasın programına telefonla bağlanan 61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil: “İki-üç kez görüştüğüm insandan nasıl çocuk sahibi olabilirim? İş başka raddeye geldi. 260 bin TL değerinde araba istedi benden. Hamileliği sonlandırdı” demişti.

 

Bu sözlerin ardından ultrason görüntüleriyle gazetecilere açıklama yapan Nevin de şu sözleri söylemişti:

“Biz üç aydır beraberiz. Rutin sağlık kontrolleri için iki gün hastanede kaldı. İki gün hastanede, başında uykusuz bekledim. Bu fedakârlığa rağmen bana bu iftirayı atıyor. Yok 260 bin lira istemişim, yok araba istemişim. Yani çok vicdansız ve insafsızca bir hareket. Artık ona karşı en ufak bir şey hissetmiyorum”

 

NEVİN: DAVA AÇACAĞIM

 

“Ben maddi manevi bu hafta dava açacağım ama insanlar şimdi buna da yorum yaparlar. Bunu ‘para almak için’ yapıyor derler. Düşünsünler ben bir daha hamile kalamayabilirim. Üstü kapalı tehditle bu durumlara geldik. Ben hakkımı arayacağım…”

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X