Mehmet Erdoğan’ın Seçim Çalışmaları

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Vatan ve Ocaklar Mahallesi’nde kadın seçmenlerle bulu…

Mehmet Erdoğan’ın Seçim Çalışmaları

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Vatan ve Ocaklar Mahallesi’nde kadın seçmenlerle buluştu. Çözüm süreciyle yüreklerine huzur geldiğini ifade eden kadınlar huzur ve istikrar için AK Parti’yi destekleyeceklerini ifade ettiler. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, mahalle ziyaretlerini arttırarak gecenin geç saatlerine kadar mahalle sakinleriyle toplantılarını sürdürüyor. Ocaklar Mahallesi’nde kadın seçmenlerin sorularını cevaplandıran Erdoğan, çözüm sürecinin milletin isteği olduğunu, 77 milyonun isteği olduğunu ve sonuçlanana kadar bu sürecin devam edeceğini belirterek soruları yanıtladı. AK Parti iktidarıyla kadın haklarının daha fazla arttığını ifade eden kadın seçmenler, yapılan sosyal yardımlardan memnun olduklarını da ifade ettiler. Kentsel dönüşümle birlikte gecekondulardan kurtulduklarının da altını çizen kadınlar, artık sobalı evlerde oturmadıklarını kaloriferli modern dairelere taşındıklarını belirttiler. AK Parti hükümetinin uygulamalarından memnuniyetlerini dile getiren kadın seçmenler, kendileri için huzur ve güvenin önemli olduğunu da bir kez daha hatırlatarak, şunları söyledi: “Dilediğimiz hastane de dilediğimiz doktora tedavi olabiliyoruz. Yoksul vatandaşlarımız komşudan gelecek bir tabak yemeği beklemiyor artık. Devletimizin sağladığı sosyal yardımlarla hayatlarını devam ettiriyorlar. Bizler Türkiye’de istikrar ve huzurdan yanayız. Diğer siyasi partilerin seçim vaatlerine karnımız tok. Bu vaatleri daha önce de çok duymuştuk. Seçimlerde AK Parti’yi destekleyeceğiz.” AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan da, 7 Haziran’ın önemine dikkat çekerek, “Huzur ve istikrarın devamı için güçlü bir AK Parti hükümetine yeniden ihtiyaç var. Seçmen karanını verdi, kadınlarımız kararını verdi, sandıktan AK Parti iktidara yeniden güçlü bir kadro ile gelecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X