Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Mehmet Günsür’den çok sert seçim tepkisi

Ekranlardan bir süredir uzak kalan yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, İstanbul’da seçimlerin bir türlü sonuçlanmamasına sosyal medya hesabından tepki göstererek, “Bu ne rezalet!” ifadelerini kullandı.

Ekranlardan bir süredir uzak kalan yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, İstanbul'da

Mehmet Günsür, İstanbul’da seçimlerin bir türlü sonuçlanmamasına sert bir tepki gösterdi.

“BU REZALET NE ZAMAN BİTECEK?”

Yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, sosyal medya hesabında İstanbul seçimlerinin hala sonuçlanmamasına tepki göstererek, “Seçimler olalı 16 gün oldu. Bu REZALET ne zaman bitecek?” ifadelerini kullandı. Günsür paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Mehmet Günsür’e destek verirken bazı sosyal medya kullanıcıları ise Günsür’ü eleştirdi.

mehmet gunsur den istanbul secimleri icin sert 11953597 5799 m

“TEŞEKKÜR BELGELERİ İÇİN SAYIM YAPILSIN”

Mehmet Günsür sosyal medya hesabından, “AK Parti İstanbul seçiminin iptalini istedi” haberinin paylaşarak, “Lisede alamadığım teşekkür belgeleri için de tekrar sayım yapılsın.” yorumunu yaptı. Mehmet Günsür’ün paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.