Mehmet Sarı’dan Amasya Üniversitesine Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, Amasya Üniversitesini ziyaret etti. Sarı, Amasya İmam Hatip Lisesi’nden tarih…

Mehmet Sarı’dan Amasya Üniversitesine Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, Amasya Üniversitesini ziyaret etti. Sarı, Amasya İmam Hatip Lisesi’nden tarih hocası olan Yrd.Doç. Dr. Ahmet Semerci ile karşılaşıp elini öptü. 7 Haziran seçimlerine 15 günden az bir süre kala MHP Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, MHP Amasya İl Başkanı Kadir Kutay Samsun, Amasya Ülkü Ocakları Başkanı Veysel Saka ve çok sayıda partili Amasya Üniversitesi’ni ziyaret etti. Mehmet Sarı, kısa bir süre önce üniversite rektörlük görevine; 153 öğretim görevlisinin katıldığı seçim sonrası 122 oy alan ve Cumhurbaşkanı tarafından tekrar atanan Prof. Dr. Metin Orbay’ı makamında ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Sarı, yerleşkedeki fakülteleri gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Sarı, fakülte bahçesinde öğrencilerle hoş sohbetler yaptı. MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, üniversite bahçesinde Amasya İmam Hatip Lisesinden Tarih hocası olan ve şu an Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalında görev yapan Yrd.Doç. Dr. Ahmet Semerci ile karşılaştı. Sarı, eski hocasını karşısında görünce duygulu anlar yaşadı. Ahmet Semerci’nin elini öpen Sarı, hocasıyla sohbet ederek hasret giderdi. Semerci, eski öğrencisi Mehmet Sarı’yı mecliste görmek isteğini ve Amasya’nın öz evladının Amasyalıları en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade etti. Üniversitedeki resim sergisini gezen Mehmet Sarı, üniversiteli kızların isteği üzerine ’özçekim’ çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X