Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Mehmetçik’ten 3 bin metre rakımda PKK’ya dev operasyon

Erzincan’ın Kemah ilçesi kırsalında jandarma özel harekat timlerince terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik 3 bin metre rakımda düzenlenen geniş çaplı operasyonda, örgütün mağara, sığınak ve barınakları imha edildi.

Erzincan'ın Kemah ilçesi kırsalında jandarma özel harekat timlerince terör örgütü

Erzincan Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kemah ilçesinin Munzur-Mercan Dağları Meyvanlı Vadisi bölgesinde, 3 Mart Cuma günü, İl Jandarma Komutanlığına bağlı özel harekat timlerince terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik geniş çaplı operasyon başlatıldı.

 

Kırsal bölgede ve karla kaplı zorlu arazi şartlarında “kobra” helikopterleri desteğinde gerçekleştirilen ve “Şehit Jandarma Binbaşı Yılmaz Tankül” adı verilen operasyon, 3 bin metre rakımda ve sıfırın altında 15 derece soğukta yürütüldü.

 

Olumsuz hava koşullarına rağmen Mehmetçik tarafından kararlılıkla sürdürülen ve 5 Mart Pazar günü sona eren operasyonda, terör örgütü PKK/KCK’nın geçmiş yıllarda kullandığı belirtilen mağara, sığınak ve barınaklar imha edildi.

 

Operasyona ilişkin fotoğraflar da basın mensuplarına dağıtıldı.


Avatar Seç KAPAT
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Müslim Sarı, haftaya salı günü
Sıradaki Haber CHP’de grup toplantısı krizi! Kılıçdaroğlu da toplantı yapacak